Τζένιφερ Γκάρνερ: «Κοιτάξτε λιγότερο στον καθρέφτη, να έχετε λιγότερη εμμονή με την εμφάνιση»

30 Ιουλίου 2022 19:20

Η Τζένιφερ Γκάρνερ έστειλε το δικό της μήνυμα προς όλους εκείνους που προχωρούν -ή σκέφτονται να προχωρήσουν- σε αισθητικές επεμβάσεις για να βελτιώσουν την εξωτερική τους εμφάνιση.

Η 50χρονη ηθοποιός Τζένιφερ Γκάρνερ μίλησε σχετικά στο «Harper’s Bazaar» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα μυστικά της φροντίδας του προσώπου και του σώματός της. Με τις δηλώσεις της έσπευσε να σχολιάσει ότι οι θεραπείες και τα fillers που αψηφούν την ηλικία, δεν είναι ο δρόμος προς την ευτυχία.

Η Γκάρνερ η οποία έχει δύο έφηβες κόρες, την 16χρονη Βάιολετ και την 13χρονη Σεραφίνα με τον πρώην σύζυγό της Μπεν Άφλεκ, μίλησε για τη ρουτίνα ομορφιάς της και για τις συμβουλές που θα έδινε στους άλλους σημειώνοντας ότι δεν πιστεύει πως οι ακραίες θεραπείες είναι η λύση.

«Η συμβουλή μου είναι να κοιτάτε λιγότερο τον καθρέφτη και να είστε προσεκτικοί, όταν πρόκειται να κάνετε κάποια ένεση στο πρόσωπό σας.

Να είστε απίστευτα συνετοί και να περιμένετε όσο το δυνατόν περισσότερο για να προσθέσετε οτιδήποτε», είπε αρχικά.

Η χολιγουντιανή σταρ συνέχισε λέγοντας ότι οι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να «έχουν εμμονή» με την εμφάνισή τους αλλά να βάζουν την ενέργειά τους σε άλλες αναζητήσεις.

Και συμπλήρωσε: «Κοιτάξτε λιγότερο στον καθρέφτη, να έχετε λιγότερη εμμονή με την εμφάνιση και κοιτάξτε τον υπόλοιπο κόσμο για να δείτε σε τι θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τον χρόνο σας. Όλοι κοιτάμε τα πρόσωπά μας περισσότερο από ό,τι πρέπει και αυτό δεν κάνει καλό».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Γκάρνερ τόνισε ότι «το να φροντίζεις απλώς το δέρμα και τα μαλλιά σου μπορεί να σε κάνει να δείχνεις όμορφη, χωρίς να χρειάζεται επιπλέον επεμβάσεις»

Η ηθοποιός άλλωστε έχει και κατά το παρελθόν μιλήσει για την αντιπάθειά της στα μπότοξ, αφού τα δοκίμασε και έμεινε δυσαρεστημένη με τα αποτελέσματα. «Έχω κάνει μπότοξ μερικές φορές και δεν μου αρέσει, δεν θέλω ένα παγωμένο πρόσωπο».