Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: ρομαντικό δείπνο σε ένα από τα πιο διάσημα Ελληνικά εστιατόρια

29 Ιουνίου 2021 20:15

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: ρομαντικό δείπνο σε ένα από τα πιο διάσημα Ελληνικά εστιατόρια

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: σε ελληνικό εστιατόριο του Beverly Hills, βρέθηκαν η Jennifer Lopez με τον Ben Affleck.

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: ρομαντικό δείπνο σε ένα από τα πιο διάσημα Ελληνικά εστιατόρια.

Συγκεκριμένα τo ζευγάρι βγήκε ραντεβού στο διάσημο Avra Beverly Hills Estiatorio που είναι γνωστό για τα μεσογειακά πιάτα ψαρικών και θαλασσινών.

Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media, η Jennifer δείχνει πολύ ευτυχισμένη ενώ ο Affleck ήταν λίγο πιο σοβαρός.

Πηγή ανέφερε στο αμερικάνικο People πως και οι δύο ήταν σε πολύ καλή διάθεση. Ενώ «ο Ben μοιάζει πάντα πολύ χαρούμενος όταν είναι μαζί με την Jen».

Το ζευγάρι πάρκαρε το αυτοκίνητο έξω από το εστιατόριο όπου τους περίμεναν οι παπαράτσι και κατευθύνθηκαν σε ιδιωτικό δωμάτιο του εστιατορίου από την πίσω πόρτα. Προφανώς για να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Επέλεξαν να δειπνήσουν στο ελληνικό εστιατόριο Avra Beverly Hills. Πρόκειται για ένα εστιατόριο με μεσογειακό μενού και εκλεκτά πιάτα θαλασσινών που ειδικεύεται σε ολόκληρα ψητά ψάρια και ελληνικές σπεσιαλιτέ. Το μητρικό Avra στο Μανχάταν είναι ίσως το πιο διάσημο ελληνικό εστιατόριο της Νέας Υόρκης. Στο οποίο πολλά από τα θαλασσινά που σερβίρονται προέρχονται από τις ελληνικές θάλασσες. Ενώ στις πριβέ αίθουσές του έχουν κλειστεί οι σημαντικότερες οικονομικές συμφωνίες.