Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άλφεκ: Ο λόγος που δεν παρευρέθηκαν στα Όσκαρ

Συντάκτης: Newsroom

13 Μαρτίου 2023 15:18

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άλφεκ: Ο λόγος που δεν παρευρέθηκαν στα Όσκαρ

Μπορεί να τελείωσαν τα Όσκαρ και οι λαμπεροί νικητές να πήραν τα χρυσά αγαλματίδια στο σπίτι τους και να τα καμαρώνουν αλλά πολλοί συζήτησαν και μερικές απουσίες…

Μέσα σε αυτούς είναι και η Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άλφεκ. Μπορεί να μην ήταν υποψήφιοι για κάποι ταινία ή μουσικό τραγούδι, αλλά όλοι περίμεναν να έρθουν και να δώσουν το παρόν, όπως κάθε φορά.

Μπορεί να μην παραβρέθηκαν αυτοπροσώπως στην τελετή, αλλά η τραγουδίστρια έκανε μια ανάρτηση στο Instagram θέλοντας να δέιξει ότι μπορεί να λείπει, αλλά είναι εκεί. Σε Instagram Story μοιράστηκε ένα slideshow με τις αγαπημένες της εμφανίσεις στα Όσκαρ όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του ονειρικού γαλαζοπράσινου φορέματος που φόρεσε κατά την εμφάνισή της με τον Άφλεκ στα 75α ετήσια βραβεία Όσκαρ το 2003.

Ο λόγος ακόμη, δεν έχει γίνει γνωστός. Σύμφωνα όμως με δημοσιεύματα αναφέρουν ότι και δύο είναι απασχολημένοι με διαφορετικά έργα. Η Λόπεζ ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του άλμπουμ της «This Is Me… Now», το οποίο είναι εμπνευσμένο από τον έρωτά της για τον Άφλεκ, ενώ εκείνος ετοιμάζεται για την κυκλοφορία της ταινίας του Air, ένα βιογραφικό αθλητικό δράμα το οποίο σκηνοθέτησε και πρωταγωνιστεί.