Τζιλ Μπάιντεν: στέλνει μήνυμα στήριξης στη Μέγκαν Μαρκλ φορώντας συμβολικά το ίδιο Oscar de la Renta φόρεμα

Δημοσιεύθηκε: 10 Μαρτίου 2021 22:15
Τζιλ Μπάιντεν: στέλνει μήνυμα στήριξης στη Μέγκαν Μαρκλ φορώντας συμβολικά το ίδιο Oscar de la Renta φόρεμα

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν, γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας δίνοντας έναν εμπνευσμένο λόγο στην τελετή των βραβείων International Women of Courage.

Η 69χρονη επέλεξε για την περίσταση ένα Oscar de la Renta φόρεμα με lemon print που συνδύασε με μια ασορτί προστατευτική μάσκα προσώπου και κίτρινες γόβες.

Το ίδιο ακριβώς φόρεμα είχε επιλέξει και η Μέγκαν Μαρκλ τον προηγούμενο μήνα. Όταν εμφανίστηκε με τον πρίγκιπα Χάρι στην διαδικτυακή εκδήλωση Stream On του Spotify. Η Τζιλ Μπάιντεν επέλεξε το φόρεμα στην βαμβακερή (με βισκόζη) εκδοχή του ενώ η Μέγκαν σε λινό.

 

Η στιλιστική επιλογή της Μπάιντεν έκανε πολλούς στα social media να αναρωτιούνται αν ήταν μια έμμεση δήλωση υποστήριξης στη δούκισσα.

Με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξή της στην Oprah Winfrey. Και μπορεί η Πρώτη Κυρία να μην σχολίασε αυτή την απόφασή της, το μόνο σίγουρο είναι ότι σκοπός της είναι να υποστηρίζει τα δικαιώματα όλων των γυναικών.

Όπως έκανε και στον λόγο της στα βραβεία που τίμησε 21 δυναμικές γυναίκες από όλο τον κόσμο. Που εργάζονται σκληρά για την ισότητα των φύλων, την ειρήνη και την ενδυνάμωση των γυναικών.

«Όταν ακούμε τις ιστορίες των γυναικών που τιμάμε σήμερα, είναι εύκολο να τις σκεφτούμε ως ηρωίδες ή αγγέλους που ζουν ανάμεσά μας”. Είπε η Μπάιντεν τονίζοντας πως «το κουράγιο δεν το βρίσκεις στα αλήθεια. Είναι μια συνειδητή επιλογή που κάνεις. Είναι να γνωρίζεις ότι τα πόδια σου μπορεί να διστάσουν αλλά να επιλέγεις να προχωρήσεις μπροστά”.