Τζιλ Μπάιντεν: τo μυστικό πίσω από το Gabriela Hearst σύνολό της

26 Ιανουαρίου 2021 18:15

Η Τζιλ Μπάιντεν εμφανίστηκε το τηλεοπτικό event “Celebrating America” της ορκωμοσίας με  λευκό φόρεμα και παλτό με κεντημένες φλοράλ λεπτομέρειες.

Η Gabriela Hearst ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες του συνόλου του, τα σχέδια της και close- ups από τις λεπτομέρειες. Αναφέρθηκε στο μήνυμα και τα σύμβολα  της εμφάνισης.

https://www.instagram.com/p/CKTe9W0AEnj/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Το μήνυμα της ενότητας αποτέλεσε τη βασική έμπνευση γι’ αυτό το σύνολο”, γράφει η Hearst.  “Οι φλοράλ λεπτομέρειες αντιπροσωπεύουν λουλούδια από κάθε Πολιτεία και περιοχή των Η.Π.Α.“. Τα λουλούδια- σύμβολα είναι κεντημένα στο τελείωμα του παλτό, αλλά και πάνω στη σατέν οργάντζα στο μπούστο και τα μανίκια του φορέματος.

Το λουλούδι της πολιτείας Delaware [όπου ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα ως Γερουσιαστής ο Joe Biden] είναι τοποθετημένο στο ύψος της καρδιάς όπου ξεκινούν όλα τα υπόλοιπα λουλούδια”.

Η σχεδιάστρια αποκάλυψε κι άλλες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, όπως ότι χρειάστηκε 2 έως 4ώρες για να κεντηθεί κάθε λουλούδι.

Για την κατασκευή του συνόλου χρησιμοποιήθηκαν διαθέσιμα από παλαιότερες συλλογές υφάσματα για να μειωθεί το περιβαλλοντικό αποτύπωμα, αλλά και μία λιγότερο εμφανής. “Στο εσωτερικό του παλτό ως φόρος τιμής στη προσφορά της Πρώτης Κυρίας ως εκπαιδευτικού είναι κεντημένη μία φράση του Benjamin Franklin.

Αυτή η φράση λέει Πες μου και θα ξεχάσω. Δίδαξε με και θα θυμηθώ. Κάνε να ασχοληθώ και θα μάθω””.