Τζίνα Αλιμόνου: Κορμάρα στα 49 της! Η φωτογραφία που άναψε φωτίες

Συντάκτης: Newsroom

20 Ιουνίου 2022 16:47

Τζίνα Αλιμόνου: Κορμάρα στα 49 της! Η φωτογραφία που άναψε φωτίες

Η Τζίνα Αλιμόνου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και άναψε φωτιές!

Η Τζίνα Αλιμόνου ποζάρει μπροστά από την πισίνα με ένα ολόσωμο μαγιό cut-out, σε γαλάζια απόχρωση, φορώντας μπεζ τακούνια.

Όπως θα δείτε και εσείς η ηθοποιός έχει μια αψεγάδιαστη και γυμνασμένη σιλουέτα που θα ζήλευαν πολλές γυναίκες.

«Καλοκαιρινό glam. Τα cut-out μαγιό είναι ιδανικά για εντυπωσιακές εμφανίσεις στην παραλία και για βόλτες μετά, φορεμένα με ένα παρεό ή μια φούστα», έγραψε η Τζίνα Αλιμόνου στη λεζάντα.

Τζίνα Αλιμόνου: «Πολλοί πιστεύουν ότι έχω μάγειρες, στρατό, νταντάδες, έχω μόνο μια κοπέλα»

Έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα η Τζίνα Αλιμόνου έλυσε τη σιωπή της και μίλησε για τη νέα της καθημερινότητα, την εξέλιξη της δικαστικής διαμάχης με τον πρώην σύζυγό της, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο μεγάλωμα των τεσσάρων παιδιών, τα σπίτια, αλλά και τη διάθεση να ασχοληθεί ξανά με την υποκριτική.

«Το να μεγαλώνεις μόνη τα παιδιά είναι μια nonstop διαδικασία. Πολλοί πιστεύουν ότι έχω μάγειρες, στρατό, νταντάδες! Μια κοπέλα μόνο έχω. Θα πω κάτι, πραγματικά, όταν ήμασταν παντρεμένοι το σπίτι μου ήταν πιο μεγάλο γιατί ήταν απαίτηση του συζύγου μου. Του άρεσαν τα μεγάλα σπίτια, εγώ δεν είχα μάθει έτσι. Ήμουν σε ένα αστικό σπίτι, έτσι έζησα στο Παγκράτι, οπότε εκεί υπήρχε παραπάνω προσωπικό απαραιτήτως και μεγαλύτερος κήπος. Ήταν κάτι που με κούρασε πάρα πολύ γιατί θεωρώ ότι τα μεγάλα σπίτια τα υπηρετείς εσύ» σημείωσε η ηθοποιός και συνέχισε: «Μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να χάσω τα παιδιά μου. Από την πρώτη στιγμή, μάλιστα, γιατί ήταν πολύ ακραίες οι κατηγορίες και το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό μου ήταν αυτό. Έχω περάσει δύσκολα».

Προσωπική ζωή

Όσον αφορά μια νέα αρχή στην προσωπική της ζωή, η Τζίνα Αλιμόνου δήλωσε: «Το σενάριο ενός δεύτερου γάμου δεν το έχω σκεφτεί καν ακόμα. Είμαι άνθρωπος πολύ του συναισθήματος, είμαι του τώρα και θέλω να ξεκαθαρίσω όλες τις καταστάσεις. Το 2020 θέλω να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, να είμαι καλά με τα παιδιά μου, να μπουν οι νέες βάσεις γιατί όλες οι αποφάσεις που περιμένω συντονίζουν τη ζωή τη δική μου και των παιδιών».

Η επιστροφή στην υποκριτική

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω θέατρο, αλλά είμαι πάρα πολύ απασχολημένη με αυτό που κάνω» κατέληξε στη συνέντευξη της η Τζίνα Αλιμόνου.