Τζίνα Αλιμόνου: Το νέο επαγγελματικό της βήμα στο YouTube

Δημοσιεύθηκε: 07/08/2019 13:50
Τζίνα Αλιμόνου: Το νέο επαγγελματικό της βήμα στο YouTube

«Good Life by Gina» τιτλοφορείται η νέα σειρά βίντεο που ανέβηκε στο YouTube με πρωταγωνίστρια την Τζίνα Αλοιμόνου.
Ανεπιτήδευτη στην εμφάνισή της, φορώντας ένα απλό t-shirt και τζιν παντελόνι, η Τζίνα Αλιμόνου γνωρίστηκε για πρώτη φορά με το κοινό του YouTube, κάνοντας πρεμιέρα στη νέα της εκπομπή.
Στο πρώτο επεισόδιο, διάρκειας πέντε λεπτών, ασχολήθηκε με την ευζωία. Είχε τίτλο «Η ιστορία της καλής μου ζωής». Συστήθηκε στο κοινό της λέγοντας ποια είναι και μίλησε για την μέχρι τώρα ζωή της, ξεκινώντας από τα παιδικά της χρόνια στη Σπάρτη.
Εξήγησε πως χάρη σε ένα διαγωνισμό ομορφιάς ξεκίνησε την πορεία της στον χώρο του μόντελινγκ που της έδωσε την ευκαιρία να ταξιδέψει για αρκετά χρόνια στο εξωτερικό. Στη συνέχεια έδειξε πώς «έσωσε» τα μαλλιά της από την χρόνια ταλαιπωρία χρησιμοποιώντας το ελαιόλαδο και κάποια άλλα συστατικά. Και κάπως έτσι έγινε Youtuber! Η σειρά αποτελείται από 19 επεισόδια που θα προβληθούν σταδιακά μέχρι τις αρχές του Φθινοπώρου.
Η Αλιμόνου ασχολιόταν εδώ κι ένα χρόνο με την ολοκλήρωση του Good Life by Gina βγάζοντας αυτή την φορά προς τα έξω μια άλλη εικόνα και όχι την glam γυναίκα, που ήξεραν όλοι.

Όπως η ίδια εξηγεί στην εκπομπή της, γεννήθηκε στην Σπάρτη όπου έζησε τα πρώτα της χρόνια μέσα στα αρώματα της ρίγανης και του σιδηρίτη ενώ η μητέρα της στην δεκαετία του ’80 διέτρεφε αυτήν και τα αδέρφια της σύμφωνα με τις σημερινές τάσεις. Έτσι έμαθε βιωματικά πώς να περιποιείται το κορμί της ώστε να είναι πάντα καθαρό από τοξίνες και γεμάτο ευεξία ενώ στις εκπομπές που έπονται θα αποκαλύψει πάρα πολλά μυστικά ευεξίας και ομορφιάς. Από το τι τρώμε και το τι πίνουμε, τι υλικά χρησιμοποιούμε στο σπιτικό μας, και πώς αναπνέουμε, μέχρι το πώς εκφράζουμε τα συναισθήματα μας.

Εκτός από το YouTube έρχεται τις επόμενες ημέρες και το Instagram της Τζίνας όπου εκεί ανεβάζει στιγμές από την προσωπική της ζωή αλλά και τα ζωάκια που έχει.

Η ίδια δηλώνει: «Μου αρέσει πολύ αυτή η νέα προσπάθεια γιατί οδηγήθηκα φυσικά σε όλο αυτό και νομίζω ότι από μια ηλικία και μετά αναγνωρίζεις στον εαυτό σου αυτό που πραγματικά σου αρέσει».

 

Όπως και να το δεις... είναι INNOSTAT