Τζίτζι Χαντίντ: «Με λήστεψαν στη Μύκονο, δεν ξαναπατάω!» – Τι συνέβη στο γνωστό μοντέλο και ρίχνει μαύρη πέτρα στη Μύκονο

Δημοσιεύθηκε: 11/08/2019 12:45
Τζίτζι Χαντίντ: «Με λήστεψαν στη Μύκονο, δεν ξαναπατάω!» - Τι συνέβη στο γνωστό μοντέλο και ρίχνει μαύρη πέτρα στη Μύκονο

Αυτή τη δήλωση κάνει το παγκοσμίου φήμης μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ στο Instagram ενώ ο πατέρας της δηλώνει σχολιάζοντας τα λεγόμενά της: «Της έμεινε τραύμα».
Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, θύμα ληστείας στη Μύκονο έπεσε το γνωστό μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ. Το διάσημο μοντέλο μάλιστα σε έξαλλη κατάσταση δήλωσε ότι δεν πρόκειται να επισκεφτεί ξανά το ελληνικό νησί.
Η Τζίτζι Χαντίντ, μαζί με τις αδελφές της έκαναν το προηγούμενο διάστημα διακοπές στη Μύκονο, για μία ακόμη φορά, κάτι που φρόντισαν να μοιραστούν και με τους ακολούθους τους στο Instagram.

Όμως, η ευχάριστη διάθεση που είχαν, εξελίχθηκε σε μία πολύ κακή εμπειρία που την οδηγεί στην απόφαση να ρίξει… μαύρη πέτρα φεύγοντας.
Η Τζίτζι Χαντίντ ανέβασε μια φαινομενικά ειδυλλιακή φωτογραφία στον δεύτερο λογαριασμό της στο Instagram. Φρόντισε όμως να διευκρινίσει ότι δεν πρέπει ο κόσμος να… ξεγελαστεί από τα social media καθώς, όπως αποκάλυψε, οι διακοπές της στη Μύκονο δεν ήταν και τόσο ειδυλλιακές. «Με λήστεψαν. Δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπάω. Δεν σας το συστήνω. Ξοδέψτε τα χρήματά σας αλλού», έγραψε στην ανάρτησή της, χωρίς να γράψει άλλες λεπτομέρειες για τη ληστεία.

View this post on Instagram

Mykonos film in. PS(A). Don’t let insta fool u. Got robbed. Never going back lol. Wouldn’t recommend. Spend your money elsewhere

A post shared by Gi’sposables 📸 (@gisposable) on

«Ευτυχώς, κανένας δεν τραυματίστηκε», λέει ο πατέρας της

Περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν έδωσε ο πατέρας του μοντέλου Μοχάμεντ Χαντίντ που είπε στο TMZ ότι η ληστεία έγινε στο σπίτι που είχαν νοικιάσει στη Μύκονο, ενώ έλειπαν οι κόρες του. «Ευτυχώς, κανένας δεν τραυματίστηκε», είπε ο Μοχάμεντ Χαντίντ στο TMZ και δήλωσε ότι τους έκλεψαν προσωπικά αντικείμενα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, μόνο οι Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ ήταν τα θύματα ληστείας. Στη Μύκονο ήταν και οι άλλες δύο κόρες του, Αλάνα και Μαριέλ.

«Η κόρη μου με πήρε από το αεροδρόμιο και της έμεινε τραύμα από το συμβάν», δήλωσε ο πατέρας του διάσημου μοντέλου.

View this post on Instagram

Us. Mykonos 2019.

A post shared by Gi’sposables 📸 (@gisposable) on