Τζομπανάκη: Η έντονη αντίδραση όταν ρωτήθηκε για τους χωρισμούς ηθοποιών του Σασμού

Συντάκτης: Newsroom

2 Απριλίου 2024 10:03

Η Μαρία Τζομπανάκη, η Καλλιόπη του Σασμού, έκανε βραδινή έξοδο και δηλώσεις στους δημοσιογράφους που προβλήθηκαν σήμερα 2/4.

Η δημοσιογράφος Μένια Κούκου, την ρώτησε για τους χωρισμούς εκτός σειράς. Την ρώτησε δηλαδή για τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει ότι χώρισε ο Δημήτρης Λάλος (Μαθιός) και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου (Βασιλική) με την Έλενα Μαυρίδου και τον Γιάννη Νταλιάνη, αντίστοιχα.

Η Μαρία Τζομπανάκη, εκνευρίστηκε αρκετά όταν άκουσε τη συγκεκριμένη ερώτηση και έδωσε την αφοπλιστική απάντησή της
tzompanaki.jpg

«Θα σας πω… Θέλω να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Όχι μόνο εσείς που κάνετε τις ερωτήσεις γιατί αναγκάζεστε… γιατί είναι η δουλειά σας να γράφετε για τα νέα αυτού του τύπου που αφορούν τις προσωπικότητες που είναι στην τηλεόραση και γενικά του δημόσιου βίου.

Είναι οικογένειες πίσω από αυτούς τους χωρισμούς. Παιδιά, άνδρες και γυναίκες που έχουν χτίσει όνειρα και για τους δικούς τους λόγους τα αναθεωρούν… Εγώ έχω να πω ότι οι συνάδελφοί μου είναι μέλη της οικογένειάς μου και θα κάνω ό, τι μπορώ από τη δική μου πλευρά για να προστατευτούν. Κάντε το κι εσείς… Είναι πολύ σπουδαίο αν το καταφέρουν αυτό οι δημοσιογράφοι να ξεχωρίζουν. Υπάρχουν παιδιά…», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Τζομπανάκη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα μετά το 2ο λεπτό.