Τζον Λέτζεντ – Κάνιε Γουέστ: Η φιλία τους χάλασε για… πολιτικούς λόγους!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

10 Αυγούστου 2022 17:25

Ο Τζον Λέτζεντ αποκάλυψε ότι δεν είναι πλέον στενός φίλος με τον Κάνιε Γουέστ επειδή δεν τον στήριξε όταν έθεσε υποψηφιότητα για την Προεδρία των ΗΠΑ το 2020 καθώς υποστήριζε τον Ντόναλντ Τραμπ!

Ο τραγουδιστής Τζον Λέτζεντ αποκάλυψε σε νέα συνέντευξή του ότι η διάσταση απόψεων στην πολιτική με τον Κάνιε Γουέστ αποδείχθηκε μεγάλη για να διατηρήσουν τη φιλία τους τόσο δυνατή μετά από χρόνια δημιουργικής συνεργασίας.

Ο Τζον Λέτζεντ, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ- είπε στο podcast «The Axe Files»: «Ο Κάνιε και εγώ δεν είμαστε τόσο φίλοι όσο ήμασταν.

Ειλικρινά πιστεύω ότι επειδή διαφωνήσαμε δημόσια για την υποψηφιότητά του για την προεδρία, την υποστήριξη του Τραμπ, δεν μπορέσαμε να διατηρήσουμε τη φιλία μας».

Ο Γουέστ ήταν ένας από τους παραγωγούς στο ντεμπούτο άλμπουμ του Λέτζεντ το 2004 «Get Lifted» και κυκλοφόρησε τον δίσκο στη δική του εταιρεία GOOD Music.

Οι δύο καλλιτέχνες έχουν συνεργαστεί πολλές φορές.

Ο Λέτζεντ πρόσθεσε ότι δεν μπορούσε να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Γουέστ για την προεδρία των ΗΠΑ το 2020: «Δεν ήμουν μόνος σε αυτό, αλλά, ξέρετε, δεν ήταν χαρούμενος γι’ αυτό. Και πραγματικά δεν ήμαστε κοντά από τότε».

Ο μουσικός πρόσθεσε ωστόσο ότι εξακολουθεί να σέβεται τον Γουέστ και να θαυμάζει την ειλικρίνειά του.

«Πιστεύω ότι ήταν πολύ ανοιχτός όσον αφορά τους αγώνες του με τα θέματα ψυχικής υγείας» συνέχισε ο Λέτζεντ.

«Και είναι πολύ αληθινός, ειλικρινά. Οπότε πιστεύω ότι δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν καταλαβαίνουν οι άνθρωποι γι’ αυτόν».

Ο Κάνιε Γουέστ έχει περιουσία που υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 6,6 δισεκατομμύρια δολάρια, γεγονός που του επιτρέπει να απολαμβάνει πολυτελή ζωή.

Μεταξύ άλλων, ο διάσημος ράπερ, πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, έχει αποκομίσει περίπου 3,7 δισεκατομμύρια δολάρια από την εταιρεία του «Yeezy» και ένα δισεκατομμύριο δολάρια από την «Gap».

Παράλληλα, διαθέτει μετοχές αξίας 1,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τη σειρά εσωρούχων SKIMS, της Καρντάσιαν. Η οικονομική άνεση που διαθέτει, του επιτρέπει να ξοδεύει όσα χρήματα θέλει για να απολαύσει μία ονειρεμένη ζωή.