Τζον Στάμος: H πατρότητα μετά τα 50 είναι ο καλύτερος ρόλος που έλαβα μέχρι σήμερα

Συντάκτης: Newsroom

15 Αυγούστου 2022 22:00

Ο ελληνικής καταγωγής  Τζον Στάμος, που έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του θείου Τζέσι στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Full House», μίλησε πρόσφατα για τον καλύτερο ρόλο της ζωής του, αυτόν του πατέρα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «TODAY Parents», ο 58χρονος ηθοποιός δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ ευγνώμων στους θεούς ή στο σύμπαν ή οτιδήποτε άλλο που είμαι μεγάλος πατέρας. Δεν θα μπορούσα να το είχα χειριστεί νωρίτερα» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ήθελα παιδιά όλη μου τη ζωή. Ανυπομονούσα να γίνω πατέρας, ήμουν πατέρας στην τηλεόραση, αλλά ήταν εντελώς διαφορετικό στην πραγματικότητα. Ο Μπίλι είναι η μεγαλύτερη ευλογία της ζωής μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν, αλλά είναι δύσκολο να το κάνω σωστά».


Παρόλο που ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι αυτός και η σύζυγός του, Κέιτλιν ΜακΧιού, έχουν ανθρώπους που τους βοηθούν να φροντίσουν τον 4χρονο γιο τους όταν χρειάζεται, ο Στάμος πιστεύει πως: «Απλώς χρειάζονται τόσα πολλά για να είσαι καλός γονιός. Πρόκειται για θυσίες, είναι μια τεράστια ποσότητα αγάπης, μια τεράστια ποσότητα υπομονής, κοινής λογικής, που τους μαθαίνει αξίες και τι είναι σωστό και λάθος».

Ο Τζον Στάμος ανέφερε επίσης ότι νωρίτερα στην καριέρα του «δεν θα ήταν αρκετά ώριμος» για να μεγαλώσει τον Μπίλι όπως μπορεί τώρα και απολαμβάνει κάθε λεπτό.

«Είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι τακτοποιημένος, είμαι ψύχραιμος, είμαι νηφάλιος και είμαι χαρούμενος με τον εαυτό μου. Είμαι χαρούμενος με τη γυναίκα μου, η γυναίκα μου είναι επίσης ικανοποιημένη και έχει αυτοπεποίθηση. Είμαστε σε ένα σημείο στη ζωή μας όπου θα έπρεπε να έχουμε οκτώ παιδιά».

Στο τέλος της συνέντευξης, όταν ρωτήθηκε για το αν θα κάνουν ένα ακόμη παιδί, απάντησε: «Θέλουμε. Θα έπρεπε».

Πηγή: protothema.gr