Τζόνι Ντεπ: Αγνώριστος μετά τη δικαστική διαμάχη με την Άμπερ Χερντ

Συντάκτης: Newsroom

11 Οκτωβρίου 2022 15:15

Τζόνι Ντεπ: Αγνώριστος μετά τη δικαστική διαμάχη με την Άμπερ Χερντ - Τρόμαξαν να τον γνωρίσουν

Μετά τη δικαστική διαμάχη με την Άμπερ Χερντ, ο Τζόνι Ντεπ προσπάθησε να μείνει για λίγο καιρό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο ηθοποιός αποφεύγει τα φλας των παπαράτσι και τις δηλώσεις μπροστά στην κάμερα διατηρώντας χαμηλό προφίλ.

Αυτή τη φορά ωστόσο, εθεάθη στη Νέα Υόρκη. Κατά την έξοδό του λίγο πριν τη συναυλία του με τον Τζεφ Μπεκ, οι θαυμαστές του που βρίσκονταν εκεί, του ζήτησαν να βγάλουν φωτογραφίες, ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του.

Ωστόσο, η εμφάνισή του κάθε άλλο παρά παρέπεμπε στον σταρ. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε ξυρισμένος, να φοράει ένα καπέλο και μαύρα γυαλιά, που έκρυβαν το πρόσωπό του, ενώ δείχνει να έχει πάρει κάποια κιλά.

Άμπερ Χερντ: Ζήτησε οικονομική βοήθεια από φίλους αλλά της γύρισαν την πλάτη…

Σε οικονομικό αδιέξοδο έχει περιέλθει η Άμπερ Χερντ καθώς δεν μπορεί να βρει τα περίπου δέκα εκατομμύρια δολάρια που οφείλει να καταβάλει στον Τζόνι Ντεπ.

Η ηθοποιός Άμπερ Χερντ είναι υποχρεωμένη να πληρώσει τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ μετά την οδυνηρή ήττα που γνώρισε από εκείνον στα δικαστήρια.

Η Χερντ προσπάθησε να απευθυνθεί στον κύκλο των φίλων της για βοήθεια αλλά βρήκε κλειστές πόρτες.

Αυτό έχει ως συνέχεια να βρεθεί σε εξαιρετικά δυσχερή θέση.

Πρόκειται για τεράστιο χρηματικό ποσό για την ίδια και γι’ αυτό προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει τους απαραίτητους πόρους.

Η ανταπόκριση των φίλων της δεν ήταν η αναμενόμενη. Κατά συνέπεια, για άλλη μια φορά θα πρέπει να σχεδιάσει μια στρατηγική που θα τη βοηθήσει να τακτοποιήσει το χρέος της, σύμφωνα με το Geo News.

Στον στενό κύκλο των φίλων της βρίσκονται διασημότητες όπως η Κρίστεν Στιούαρτ, η Κάρα Ντελεβίν και η Μάργκοτ Ρόμπι, αν και δεν είναι γνωστό ποιος την έχει απορρίψει.

«Η Άμπερ έχει προσεγγίσει αρκετούς από τους φίλους της στα πάρτι με την ελπίδα ότι θα τη βοηθήσουν με ένα μέρος για να μείνει αλλά την έχουν απορρίψει και, σε πολλές περιπτώσεις, την έχουν εντελώς σαν ‘φάντασμα’», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της Χερντ στο συγκεκριμένο Μέσο Ενημέρωσης.

Η Χερντ είναι περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της στο «Aquaman» αλλά δεν της έχει δοθεί ακόμη σημαντικός χαρακτήρας σε ταινία από τότε που άρχισαν οι δικαστικές διαμάχες της με τον Ντεπ.

Ουσιαστικά έχει μπει στη «μαύρη λίστα» της βιομηχανίας του κινηματογράφου, με τους παραγωγούς να φοβούνται ότι οι θαυμαστές της θα μποϊκοτάρουν τις ταινίες στις οποίες θα πρωταγωνιστήσει.

Από εκεί και πέρα, η Χερντ έχει ασκήσει κατά της απόφασης δικαστηρίου της Βιρτζίνιας που αποφάνθηκε ότι δυσφήμισε τον πρώην σύζυγό της, Ντεπ, σε ένα άρθρο γνώμης στο οποίο έγραφε ότι υπήρξε θύμα σεξουαλικής βίας.