Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Η δίκη τους γίνεται… επεισόδιο στο «Law & Order»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

17 Αυγούστου 2022 12:10

Η πολύκροτη δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ, η οποία βρέθηκε για πολύ καιρό στο επίκεντρο της επικαιρότητας, πρόκειται να μεταφερθεί στην τηλεόραση μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Law & Order»!

Οι δύο ηθοποιοί Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ μονομάχησαν μέχρι… τελικής πτώσεως στις δικαστικές αίθουσες σε μία υπόθεση που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και του κοινού.

Τα άπλυτα του πρώην ζευγαριού αποκαλύφθηκαν, ενώ ακόμα και σήμερα βγαίνουν στο φως αποκαλύψεις για τον έγγαμο βίο τους.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Marca», η αντιδικία τους θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη ως επεισόδιο στη θρυλική σειρά «Law & Order»!

Η παραγωγή βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Σε φωτογραφία που κυκλοφόρησε από το σετ, όπου θα γυριστεί το επεισόδιο, ο κεντρικός χαρακτήρας της υπαστυνόμου Ολίβια Μπένσον (Μαρίσκα Χάρτζιτεϊ) συνοδεύει μια γυναίκα (Τζούλια Γκολντάνι Τέλες) σε δικαστική αίθουσα, όπου υπάρχουν αρκετοί φωτογράφοι και θαυμαστές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επεισόδιο θα παρουσιάσει τις δύο πλευρές στο δικαστήριο, με χαρακτήρες που θα φέρουν τα ονόματα Όστιν και Κέλσι.

Σημειώνεται πως η επόμενη σεζόν του επιτυχημένου «Law & Order: SVU» θα ασχοληθεί με περισσότερες υποθέσεις που απασχόλησαν τα ΜΜΕ.

Ως εκ τούτου, η δίκη του Ντεπ με τη Χερντ δεν θα είναι η μοναδική ιστορία που θα εμφανιστεί στη σειρά.

Σε εκείνη τη δίκη, που κράτησε έξι εβδομάδες, οι επτά ένορκοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η Χερντ δυσφήμισε τον Ντεπ και του επιδίκασαν αποζημίωση ύψους 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Χερντ κέρδισε μόνο μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Ντεπ. Αφορά σχόλια του δικηγόρου του στην εφημερίδα «Daily Mail». Της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων.

Στην ακροαματική διαδικασία, ο Ντεπ είπε ότι ποτέ δεν χτύπησε ούτε κακοποίησε σεξουαλικά τη Χερντ και υποστήριξε ότι ήταν εκείνη που έγινε βίαιη κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Η Χερντ παραδέχτηκε ότι χαστούκισε τον Ντεπ αλλά μόνο για να υπερασπιστεί τον εαυτό της ή την αδελφή της.