Τζόνι Ντεπ: Μετά τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία, το Hollywood του γυρνάει την πλάτη

17 Αυγούστου 2021 17:30

Τζόνι Ντεπ: Μετά τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία, το Hollywood του γυρνάει την πλάτη

Αφού το Χόλιγουντ του γύρισε την πλάτη, μετά το σκάνδαλο και τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία εναντίον της Άμπερ Χερντ 

Ο Τζόνι Ντεπ επιστρέφει στο προσκήνιο και διεκδικεί την αντιμετώπιση, που θεωρεί ότι του αξίζει μετά από τόσα χρόνια σκληρής δουλειάς και αμέτρητους εμβληματικούς ρόλους.

Μιλώντας στην εφημερίδα The Sun, με αφορμή τη νέα του ταινία «Minimata», στην οποία θα υποδυθεί τον φωτογράφο W. Eugene Smith.

Ο Τζόνι Ντεπ εξήγησε πως υπέστη ένα μεγάλο μποϊκοτάζ, μετά τις φήμες, που διέδωσε η πρώην αγαπημένη του.

«Προσπάθησαν να μποϊκοτάρουν έναν άνθρωπο, έναν ηθοποιό σε μία δυσάρεστη και δύσκολη κατάσταση τα τελευταία χρόνια», ανέφερε.

Τονίζοντας πως και ο ίδιος έχει σκοπό να φέρει στην επιφάνεια πολλά πράγματα.

Όπως αναφέρει, μετά τα δικαστήρια τόσο με την Χερντ, όσο και με την Daily Mail, το Χόλιγουντ τον ξέχασε εντελώς με αποτέλεσμα να μην τον υπολογίζουν για κανένα ρόλο πλέον.

Μάλιστα, για αυτόν ακριβώς τον λόγο μήνυσε εκ των υστέρων την Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση.

Βασισμένος σε ένα άρθρο, που ειχε γράψει η ίδια εναντίον του το 2018 στην Washington Post.

Ακόμα και η νέα του ταινία, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα μέχρι να φτάσει στις αίθουσες των κινηματογράφων.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη του Minimata, η εταιρεία παραγωγής MGM προσπαθεί να «θάψει» την ταινία, λόγω του ιστορικού του Τζόνι Ντεπ.

Οι ίδιοι βέβαια, δεν έχουν επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο.

Σχετικά με το νέο του εγχείρημα, ο ηθοποιός είπε:

«Αντικρίσαμε ανθρώπους στα μάτια και τους υποσχεθήκαμε πως δεν θα τους απογοητεύσουμε, πως θα αφηγηθούμε την ιστορία στις ΗΠΑ.

Πως η ταινία θα άγγιζε τα γεγονότα με σεβασμό. Θεωρώ πως κρατήσαμε την δική μας υπόσχεση, αλλά κι αυτοί, που ήρθαν αργότερα πρέπει να κρατήσουν την δική τους.

Κάποιες ταινίες αγγίζουν τους ανθρώπους. Και αυτό επηρεάζει εκείνους στη Μινιμάτα και τους ανθρώπους, που βίωσαν παρόμοια πράγματα».