Ο Τζόνι Ντεπ βγήκε από το δικαστήριο με υψωμένη γροθιά και δέχτηκε την αγάπη των θαυμαστών του

30 Ιουλίου 2020 12:35

Ντυμένη στα μαύρα και προσπαθώντας να συγκινήσει τους πάντες με τα υγρά μάτια της, η Αμπερ Χερντ, κρατώντας χαρτιά στα χέρια της,  στάθηκε έξω από το δικαστήριο, προκειμένου να μιλήσει στις κάμερες. Την τελευταία ημέρα της εκδίκασης της μήνυσης που υπέβαλε ο Τζόνι Ντεπ εναντίον της εκδοτικής εταιρείας της «Sun», της News Group Newspapers και του διευθυντή της, Νταν Γούτον, για δυσφήμιση σχετικά με ένα δημοσίευμα που υπέγραφε ο Γούτον, τον Απρίλιο του 2018, το οποίο αποκαλούσε τον Ντεπ «αυτός που χτυπάει τη σύζυγό του», η Αμπερ Χερντ έκανε δήλωση μπροστά στους δημοσιογράφους, οι οποίοι παρακολουθούσαν με αμείωτο ενδιαφέρον την πολύκροτη υπόθεση. Οπως τόνισε η ηθοποιός, ήταν «απίστευτα επώδυνο» να ξαναζεί τις τραυματικές στιγμές του γάμου της με τον Τζόνι Ντεπ.

Η «Daily Mail» μεταδίδει ότι η Αμπερ Χερντ δέχθηκε γιουχαΐσματα από τους θαυμαστές του Τζόνι Ντεπ κατά τη διάρκεια της ομιλίας της. Η ηθοποιός με κόπο κρατούσε τα δάκρυά της, καθώς μιλούσε για την αμφισβήτηση των κινήτρων της και την αλήθεια της.

Η δήλωση της Αμπερ Χερντ

«Ταξίδεψα στο Ηνωμένο Βασίλειο για να καταθέσω σε αυτή τη διαδικασία ως μάρτυρας και να βοηθήσω το δικαστήριο. Αφότου εξασφάλισα την εντολή περιοριστικών μέτρων το 2016 και οριστικοποίησα το διαζύγιό μας, ήταν επιθυμία μου να προχωρήσω στη ζωή μου. Δεν κατέθεσα εγώ αυτή τη μήνυση και, παρά τη σημασία της, θα προτιμούσα να μη βρίσκομαι στο δικαστήριο. Ηταν απίστευτα επώδυνο να ξαναζώ τη διάλυση της σχέσης μου, να αμφισβητούνται τα κίνητρα και η αλήθεια μου, να ακούγονται στο δικαστήριο οι πιο τραυματικές λεπτομέρειες της ζωής μου με τον Τζόνι και να μεταδίδονται παντού στον κόσμο», δήλωσε η Αμπερ Χερντ, η οποία, κατά τη διάρκεια της δίκης, δέχθηκε τα «πυρά» από πρώην βοηθό της.

Πηγή: iefimerida.gr