Τζώρτζης Μονογυιός: Στη Μύκονο τρεις μήνες μετά τον θάνατο του η σύζυγος του

22 Απριλίου 2022 11:30

Ο θάνατος του Τζώρτζη Μονογιού είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο ύστερα από το τροχαίο δυστύχημα που είχε με το υπερπολυτελές αυτοκίνητό του στην παραλιακή.

Τζωρτζης Μονογυιός: Στη Μύκονο τρεις μήνες Μετά τον θάνατο του η σύζυγος του.

Ο Τζωρτζης Μονογυιός σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή όταν οδηγούσε για πρώτη φορά το υπερπολυτελές αυτοκίνητο του μαζί με την σύζυγό του.

Το αυτοκίνητο και ενώ βρισκόταν στην παραλιακή οδό για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε έναν φοίνικα που υπήρχε στο διάζωμα του δρόμου.

Το supercar για αδιευκρίνιστους λόγος άρπαξε αμέσως φωτιά εγκλωβίζοντας μέσα τον Τζώρτζη Μονογυιό ενω η σύζυγος του είχε εκτοξευθεί από το αυτοκίνητο λόγω της σφοδρής σύγκρουσης.Τζωρτζης Μονογυιός: Στη Μύκονο τρεις μήνες μετά τον θάνατο του η σύζυγος του

Ακολούθησαν σκηνές αλλοφροσύνης με τον στενό του φίλο που ακολουθούσε να έχει βγει από το αυτοκίνητό του και να προσπαθεί να βγάλει μέσα από την θέση του οδηγού τον Τζώρτζη Μονογυιό ο οποίος είχε βρει ακαριαίο θάνατο.

Η σύζυγος του μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο βαριά τραυματισμένη ενώ έμαθε λίγα 24ωρα αργότερα ότι ο σύζυγός της δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Τρεις μήνες μετά τον θάνατό του η Αθηνά Κοντοπάνου στέκεται και πάλι στα πόδια της προσπαθώντας να κολλήσει και πάλι τα σπασμένα κομμάτια της ζωής της και να σταθεί δίπλα στο παιδί της.

Τοπικό μέσο ενημέρωσης την κατέγραψε έξω από τα μαγαζιά της που πλέον λειτουργούν ξανά και ύστερα από γραφειοκρατία πέρασαν στα χέρια της αφού τα τρία καταστήματα βρισκόντουσαν σε διαδικασία πώλησης προς τον σύζυγό της λίγο πριν πεθάνει.

Η ίδια ντυμένη στα μαύρα και παραμένοντας διακριτική μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα πάρτι και τις μεγάλες συναθροίσεις ασχολείται πλέον με τις επιχειρήσεις της θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ξεπεράσει και να ξεχάσει όσο μπορεί το βαθύ της πόνο.