Τζώρτζογλου: Το σοκαριστικό ατύχημα που τον έστειλε στον πλαστικό!

Δημοσιεύθηκε: 11/10/2020 14:15
Τζώρτζογλου: Το σοκαριστικό ατύχημα που τον έστειλε στον πλαστικό!

Τρία χρόνια μετά από ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα o Στράτος Τζώρτζογλου, αποφάσισε να επισκεφτεί τον πλαστικό του, για το σημάδι που του είχε προκληθεί στο δεξί του μάτι.

Είναι αλήθεια ότι είχατε ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα που σας οδήγησε σε γνωστό πλαστικό χειρουργό;

«Ναι ισχύει. Τράκαρα πριν τρία χρόνια με το αυτοκίνητο μου, πηγαίνοντας προς τον Βόλο. Στη διαδρομή γινόντουσαν έργα με αποτέλεσμα να ντελαπάρει το jeep μου. Το αυτοκίνητο αναποδογύρισε 3 φορές με αποτέλεσμα, να με χτυπήσει στο κεφάλι ένα ατσάλινο λοστάρι που έχω για να δένω το τιμόνι. Να φανταστείς ότι διέλυσα και μια κολόνα της ΔΕΗ, καθώς εκεί κατέληξε το αυτοκίνητο. Από εκείνη τη μέρα και ύστερα είχα ένα βαθούλωμα κάτω από το δεξί μου μάτι. Το θέμα μου ήταν πως το δεξί μου μάτι έδειχνε διαφορετικό από το αριστερό και αυτό δεν μου άρεσε»

Αυτό λοιπόν σας οδήγησε στο ιατρείο του κυρίου Χριστόπουλου;

«Ακριβώς. Πήγα στον κύριο Χριστόπουλο γιατί ό,τι κι αν έκανα δεν μπορούσε να καλυφθεί. Για κάποιο καιρό το μακιγιάζ στις δουλειές μου έκρυβε τη ζημιά, όμως με τον καιρό το βαθούλωμα σαν να μεγάλωνε και γινόταν πιο ορατό. Δεν ήθελα να κάνω βλεφαροπλαστική, αναζητούσα μία πιο απλή επιλογή.Έτσι απευθύνθηκα στον κύριο Χριστόπουλο, ο οποίος μου πρότεινε μια ανώδυνη και με μόνιμα αποτελέσματα λύση. Ετσι κι έγινε. Ο γιατρός πήρε ελάχιστο λίπος από την κοιλιά μου και μου το έβαλε κάτω από το μάτι. Έτσι κάλυψε το βαθούλωμα και τα μάτια μου πια δείχνουν ίδια», λέει στο Λοιπόν.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT