Τζούλια Αλεξανδράτου: «Έπεσε η πίεσή μου και λιποθύμησα. Μαύρισαν όλα»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

9 Αυγούστου 2022 16:15

Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ενώ είναι έγκυος αποκάλυψε η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία λιποθύμησε.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί.

Ωστόσο, αντιμετωπίζει προβλήματα, κάτι που είναι φυσικό λόγω της κατάστασής της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε γνωστό ότι έπεσε η πίεση της με συνέπεια να λιποθυμήσει.

«Με τις λιποθυμίες τι γίνεται; Σήμερα έπεσε η πίεσή μου στο 4 και λιποθύμησα. Μαύρισαν όλα.

Εν τω μεταξύ μου αρέσει που λένε θα τρως σαν βόδι στην εγκυμοσύνη και τρώω μόνο μ@λ@κίες κράκερς και μπισκότα του κ@ου η κατάσταση είναι τραγική», έγραψε στο story της η Αλεξανδράτου.

Προ ημερών, η Τζούλια Αλεξανδράτου παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποκάλυψη ότι είναι έγκυος.

Αναφέρθηκε την εγκυμοσύνη της, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω κύησης αλλά και τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της.

Μεταξύ άλλων σημείωσε: «Η αλήθεια είναι ότι είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη. Η πρώτη ήταν γύρω στα 20 μου χρόνια με ένα σύντροφο που είχα σχέση τότε, η δεύτερη με τον πρώην σύζυγο μου και η τρίτη τώρα.

Ήταν δίκη μου επιλογή να μη συνεχίσω τη κύηση, λόγω του ότι δεν ένιωθα έτοιμη για ένα παιδί ώστε να προχωρήσω την εγκυμοσύνη.

Γενικά ‘πιάνω’ εύκολα. Είμαι συνηθισμένη δηλαδή. Αυτή τη φορά ήταν κάτι που και έτοιμη ένιωθα και το ήθελα πολύ χρονικά, αλλά το άφησα στον Θεό το ποτέ θα συμβεί χρονικά, δε ‘προσπαθούσα’ δηλαδή για παιδί. ‘Trust Gods timing He knows’. Αλλάζει όλη σου η ζωή.

Πλέον προτεραιότητα είναι μόνο το παιδί μου, κανείς άλλος και τελευταία βάζω εμένα. Θα είμαι εξ ολοκλήρου η σκλάβα του! Αν και σαν άνθρωπος είμαι πολύ σκληρή, αυστηρή και ψυχρή θα έλεγα.

I have no emotions. Νομίζω είναι το αγγλικό γενετικό που έχω πάρει. Ούτε θα γίνω χαζομαμά όπως πολλές. Δεν έχω πάντως ακόμα αυτό που λένε το ‘μητρικό ένστικτο’, πιστεύω θα μου βγει στη πορεία.

Ούτε είμαι συναισθηματική σαν άνθρωπος γενικά. Οπότε τα βλέπω λίγο πιο ψυχρά και λογικά όλα. Λειτουργούν όλα λίγο σαν ‘bussines’ στο μυαλό μου.

Θεωρώ ότι είμαι στη τέλεια ηλικία για έναν τέτοιο ερχομό. Νωρίτερα δεν νομίζω να αισθανόμουν το ίδιο έτοιμη για κάτι τέτοιο».