Τζούλια Αλεξανδράτου: H νέα ανάρτιση για την εγκυμοσύνη και η μεγάλη αποκάλυψη

Συντάκτης: Newsroom

2 Αυγούστου 2022 22:30

Τζούλια Αλεξανδράτου: Θαυμαστής της έκανε πρόταση για ένα… ονειρεμένο Σαββατοκύριακο στην Πάρο έναντι 3.500 ευρώ

Η Τζούλια Αλεξανδράτου πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί μέσα από ανάρτηση της στον λογαριασμό της στο instagram.

Αυτή τη φορά λίγες μέρες μετά την δήλωσή της στο instagram πως διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, η Τζούλια Αλεξανδράτου, αυτή τη φορά, μας δείχνει την κοιλιά της στην κάμερα, ζητώντας από τους followers της τα σχόλιά τους, προκειμένου να της πουν αν πάχυνε.

Τζούλια Αλεξανδράτου: «Είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη»

Πρόσφατα μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram η Τζούλια Αλεξανδράτου πέρασε σε ακόμη μία αποκάλυψη για τις εγκυμοσύνες της.

«Παρεμπιπτόντως αυτή είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη. Έχω μιλήσει για τις 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες μου στο παρελθόν. Δεν ξέρετε τίποτα για τη ζωή μου. Και έτσι θέλω να μείνει αυτό. Παρακαλώ κοιτάξτε τη ζωή σας και τη δουλειά σας. Ευχαριστώ», είχε αναφέρει.

Τζούλια Αλεξανδράτου: Απαντά στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την εγκυμοσύνη της

Τζούλια Αλεξανδράτου: Απάντα στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την εγκυμοσύνη της

«Υπερηχογράφημα. Το μωρό μου» σχολίασε πάνω στη φωτογραφία που δημοσίευσε το μοντέλο.

 

Έγκυος η Τζούλια Αλεξανδράτου

Η Τζούλια Αλεξανδράτου ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί μέσα από ανάρτηση της στον λογαριασμό της στο instagram.

Σε story που μοιράστηκε στο Instagram, η Τζούλια Αλεξανδράτου ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος. Στην ανάρτηση της, εμφανίζεται ξαπλωμένη και με το χέρι της χαϊδεύει την κοιλιά της.

Πάνω στη φωτογραφία, η Τζούλια Αλεξανδράτου έγραψε «Baby loading», αφήνοντας να εννοηθεί ότι περιμένει το πρώτο της παιδί.