Τζούλια Νόβα: Διέγραψε τη φωτογραφία με το υψωμένο δάχτυλο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

11 Δεκεμβρίου 2022 17:45

Η Τζούλια Νόβα διέγραψε μία φωτογραφία που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια Τζούλια Νόβα ανάρτησε στιγμιότυπο, στο οποίο απεικονιζόταν να σηκώνει το μεσαίο δάχτυλο και να ξεσπά κατά εκείνων που την υποτίμησαν επειδή είναι από την Ουκρανία.

Όπως παραδέχτηκε, μπορεί να ήταν λάθος η χειρονομία αλλά την έκανε χωρίς να κρατάει κακία σε κανέναν, ενώ τόνισε πως «ανέβασε» τη φωτογραφία εν βρασμώ και αντιδρώντας στον ρατσισμό που βιώνει από κάποιους επειδή δεν είναι Ελληνίδα ή πλούσια.

Η Νόβα έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για το συγκεκριμένο θέμα: «Εν βρασμώ ανέβασα μια φωτογραφία εκφράζοντας παράπονο για τον ρατσισμό που νιώθουμε από κάποια άτομα, που λόγω του ότι δεν είμαστε Έλληνες ή δεν είμαστε πλούσιοι, μας θεωρούν πιο κάτω και συνειδητοποίησα πόση κακία υπάρχει στον κόσμο. Πραγματικά λυπάμαι που στην εποχή που ζούμε το 2022, οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει πως στον ίδιο πλανήτη ζούμε και είμαστε όλοι ίσοι και στο τέλος όλοι στο ίδιο μέρος θα καταλήξουμε.

Μπορεί να ήταν λάθος η χειρονομία (την έκανα όμως χαριτωμένα γιατί ποτέ δεν κρατάω κακία σε κανέναν, για αυτό και κακό να μου κάνεις αν μου ζητήσεις μετά βοήθεια, εγώ πάντα εκεί θα είμαι να βοηθήσω και όσοι με έχουν γνωρίσει το ξέρουν αυτό) δεν έβγαλα όμως κακία όπως έβγαλαν μερικοί, γιατί δεν έχω κακίες μέσα μου.

Δε σχολιάζω άσχημα τους ανθρώπους, όπου μπορώ και όπως μπορώ βοηθάω, δε με νοιάζει αν είσαι πλούσιος ή φτωχός, αν είσαι όμορφος ή άσχημος, θα σε κάνω παρέα και θα βλέπω πάντα μόνο τα όμορφα στοιχεία που έχεις, αγαπώ εύκολα και δεν αγνοώ όποιον μπορεί να χρειαστεί τη βοήθειά μου και ας μην τον γνωρίζω.

Αν αυτά τα χαρακτηριστικά με κάνουν κακό άνθρωπο, τότε το δέχομαι. Προφανώς με έχουν μεγαλώσει τελείως λάθος.

Συγγνώμη για την αναστάτωση».