Τζούλια Νόβα : Η ανάρτιση για τον ερχομό της κόρης της

16 Δεκεμβρίου 2021 23:35

Γέννησε η Τζούλια Νόβα

Η Τζούλια Νόβα βιώνει την ωραιότερη περίοδο της ζωής της, καθώς πριν λίγες μέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο.
Η ίδια πήρε την απόφαση να γεννήσει στο σπίτι της έχοντας στο πλευρό της, τον σύζυγό. Στον κόσμο ήρθε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και από εκείνη τη στιγμή η ζωή του ζευγαριού άλλαξε ολοκληρωτικά.

Η όμορφη μανούλα θέλησε να κάνει ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς είναι να περνάς όλη τη διαδικασία του τοκετού στο σπίτι.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ξέρω ότι οι περισσότερες τον τοκετό στο σπίτι τον φοβάστε πάρα πολύ αλλά και εγώ πριν καταλήξω σε αυτή την απόφαση το έψαξα και είδα ότι δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος. Ήταν για εμάς μια τρομερά μοναδική εμπειρία και για μένα και για τον άνδρα μου, ο οποίος ήταν παρών σε όλη τη διαδικασία και με βοηθούσε».

Και πρόσθεσε: «Ο καημένος είχε πιαστεί για μέρες γιατί όταν με έπιασαν οι πόνοι είχα γραπωθεί πάνω του και τον τραβούσα για απόσταση. Ήταν κάτι τρομερά αξέχαστο, όμορφο και νομίζω θα το ξαναέκανα με χίλια. Ότι πόνεσα πόνεσα αλλά δεν ήταν τόσο άσχημα».

https://www.instagram.com/stories/julianova1/2730058314278352474/?hl=el