Τζούλια Νόβα: «Μου έλεγαν πως επειδή είμαι από την Ουκρανία, είμαι ελευθέρων ηθών»

Συντάκτης: Newsroom

28 Αυγούστου 2022 16:00

Τζούλια Νόβα: «Μου έλεγαν πως επειδή είμαι από την Ουκρανία, είμαι ελευθέρων ηθών»

Η Τζούλια Νόβα παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την κόρη της, Δαείρα, τον σύζυγό της, Μιχάλη ενώ αναφέρθηκε και σε έναν παιδικό της έρωτα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στο ΟΚ, όταν είχε έρθει στην Ελλάδα σε ηλικία 14 ετών, ερωτεύτηκε ένα αγόρι από το σχολείο της. Ωστόσο, η μητέρα του έκανε τα πάντα για να διαλύσει τη «σχέση» τους, εξαιτίας της καταγωγής της.

«Μόνο μία φορά αισθάνθηκα “ξένη”, από μια μάνα. Τη μητέρα του αγοριού που με βοήθησε να μάθω ελληνικά. Ήταν το αγόρι μου. Η μητέρα του λοιπόν, δεν με ήθελε καθόλου», δήλωσε αρχικά η Τζούλια Νόβα και στη συνέχεια, εξήγησε τους λόγους:

«Έλεγε ότι είμαι από την Ουκρανία, άρα είμαι ελευθέρων ηθών. Και το έλεγε τότε για ένα κορίτσι 14 ετών. Έκανε τα πάντα για να μας χωρίσει. Μέχρι που τον κλείδωνε σπίτι. Εμείς ήμασταν μικρά παιδιά κι ευτυχώς, ερχόταν στο σχολείο, όπου ήμασταν αχώριστοι. Ήταν ένας παιδικός έρωτας».

Τζούλια Νόβα: Αυτό το σπάνιο όνομα θα δώσει στην κόρη της

Η Τζούλια Νόβα ζεί την απόλυτη ευτυχία με τον συζηγο της   και την κόη τους. Το μοντέλο με τα καταγάλανα μάτια πριν 8 μήνες έγινε για πρώτη φορά μαμά αφού στον κόσμο ήρθε η κορούλα της.

Μαζί με τον σύζυγό της Μιχάλη Βιτζηλαίο αποφάσισαν πως το όνομά της δεν θα ήθελαν να είναι κάτι συνηθισμένο γι’ αυτό και την ονόμασαν Δάειρα. Μιλώντας η ίδια στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο αποκάλυψε πως προέκυψε η ιδέα του συγκεκριμένου ονόματος αλλά και ποια ήταν η πρώτη λέξη που είπε.

Η κόρη σου Δάειρα μόλις έκλεισε τους 8 μήνες. Πώς εμπνευστήκατε το όνομά της;

Ναι, έγινε 8 μηνών, γεννήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο. Το Δάειρα είναι αρχαίο ελληνικό όνομα, το ανακάλυψε ο σύζυγός μου που του αρέσει ό,τι αφορά την Ιστορία και τη Μυθολογία. Η Δάειρα ήταν Ωκεανίδα, νύμφη της Ελευσίνας, η οποία αγαπήθηκε από τον Ερμή. Από την άλλη, εγώ πάντα ήθελα να δώσω στο παιδί μου ένα όνομα σπάνιο, ιδιαίτερο, που να μην το ακούμε συχνά ή καλύτερα να μην το είχαμε ακούσει ξανά. Οπότε, όταν ο Μιχάλης μού πρότεινε το «Δάειρα» ενθουσιάστηκα. Είναι εύηχο και βγάζει κάτι δυνατό.

Ποια ήταν η πρώτη λέξη που είπε;

Αυτό έγινε προχθές και μας συγκίνησε όλους. Είμαστε για καλοκαίρι στην Πάρο – έχει έρθει μαζί μας και η μητέρα μου για να μας βοηθάει με τη μικρή. Πριν από πέντε μέρες, ο Μιχάλης χρειάστηκε να γυρίσει για λίγο στην Αθήνα, έχει το εστιατόριο Pirates House στη Ροδόπολη, στον Διόνυσο. Εκείνη την ημέρα μιλούσαμε μέσω βιντεοκλήσης και η μικρή φώναξε «μπαμπά». Αυτή ήταν η πρώτη της λέξη. Όλοι βάλαμε τα κλάματα, και εγώ και η μητέρα μου και, φυσικά, ο Μιχάλης. Τρελαθήκαμε. Δεν το κρύβω, ζήλεψα λίγο, γιατί θα ήθελα να πει πρώτα «μαμά», αλλά τι να κάνουμε; Μάλλον έχουμε και οι δύο αδυναμία στον μπαμπά.