Τζούλια Νόβα: «Ο Πολυχρονίδης δεν είπε κάτι για τον ‘Τροχό της Τύχης’ επειδή δεν ξέρει»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

2 Ιανουαρίου 2023 11:52

Η Τζούλια Νόβα μίλησε για τις δυσκολίες στον «Τροχό της Τύχης» που συζητήθηκαν, τις χαρούμενες στιγμές με την κόρη της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν ήρθε στην Ελλάδα.

Για τις όμορφες στιγμές που περνάει στο σπίτι μαζί με την κορούλα της αλλά και τα όσα αποκάλυψε για την εποχή του «Τροχού της Τύχης» μίλησε στην εκπομπή «Μega Καλημέρα» η Τζούλια Νόβα.

«Η ζωή στο σπίτι με τη μικρή είναι πολύ ευχάριστη, είναι χαρούμενη και κοινωνική», είπε, ενώ αποκάλυψε πως γέννησε στο σπίτι γιατί ήταν αρνητική στο να κάνει καισαρική τομή.

«Μαζί με την βάφτιση μπορεί να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο. Ονοματοδοσία έχουμε κάνει στην μικρή… το όνομά της είναι Δάειρα, το σκέφτηκε ο σύζυγός μου», ανέφερε.

Δήλωσε πως της λείπει το κομμάτι της τηλεόρασης και θα ήθελε κάποια στιγμή να κάνει κάτι αυθόρμητο για να δείξει ποια είναι, όπως σε μια πρωινή εκπομπή.

«Αν μου τύχει κάτι τηλεοπτικό, θα μου άρεσε σίγουρα πάρα πολύ. Έχει ξεκινήσει και μου λείπει λίγο», επισήμανε. Και συμπλήρωσε αργότερα: «Θα μου άρεσε να κάνω κάτι αυθόρμητο και να υπάρχει χώρος για να μιλήσω και να δείξω ποια είναι η Τζούλια.

Μου έχει γίνει πρόταση από όλα τα ριάλιτι, δεν ξέρω, ίσως να το έκανα κάποια στιγμή. Ίσως για παράδειγμα να δοκίμαζα και το ‘Survivor’».

Αναφορικά με τις δηλώσεις της για τις δύσκολες συνθήκες στον «Τροχό της Τύχης» είπε: «Στον ‘Τροχό της Τύχης’ υπήρξαν δύσκολες αλλά και όμορφες στιγμές. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης δεν είπε κάτι, επειδή δεν ξέρει. Δεν ήταν κάτι που το μοιραζόμουν με εκείνον, ήταν κάτι που γινόταν ξεχωριστά».

Σε ό,τι αφορά τα πρώτα χρόνια της στην Ελλάδα, τόνισε πως ήταν ένα χαρούμενο κορίτσι και το μόνο που την απασχολούσε ήταν η γλώσσα. «Ένα αγοράκι που τα είχα μικρή, με βοήθησε, ήταν συνέχεια από πάνω μου και με διόρθωνε», συμπλήρωσε.

«Τώρα που γίνεται πόλεμος μου λείπουν πάρα πολύ η πατρίδα μου, οι γιαγιάδες μου, οι φίλοι μου» κατέληξε μιλώντας για την πατρίδα της, Ουκρανία, η οποία βιώνει δύσκολες στιγμές έπειτα από την επίθεση της Ρωσίας.