Τζούλια Νόβα: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, ο πολύκροτος χωρισμός και η εγκυμοσύνη

23 Σεπτεμβρίου 2021 18:00

Τζούλια Νόβα: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, ο πολύκροτος χωρισμός και η εγκυμοσύνη

Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram, την Κυριακή 29 Αυγούστου, η Tζούλια Νόβα επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της.

Το μοντέλο μετά από μια περίοδο μεγάλων αλλαγών στην προσωπική της ζωή και ένα χωρισμό από τον Γιάννη Μάρκου που απασχόλησε ιδιαίτερα τα ΜΜΕ.

Φαίνεται ότι έχει βρει το λιμάνι της στο πρόσωπο του Μιχάλη Βιτζηλαίου και δε βλέπει την ώρα να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά τους.

Ο προσωπικός της Τροχός της Τύχης

Η Τζούλια Νόβα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή, «Ο τροχός της τύχης».

Γεννημένη στην Ουκρανία, έμεινε εκεί μέχρι τα 13 της χρόνια και στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα με τη μητέρα της.

«Στην Ελλάδα όταν ήρθα ήμουν 13 ετών. Με τον μπαμπά μου τώρα δεν έχω καθόλου σχέσεις. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 6.

Από τα 6 μέχρι τα 9 ήταν εξαφανισμένος, νόμιζα πως είχε πεθάνει. Όταν μετά εμφανίστηκε εγώ ήμουν αντιδραστική απέναντί του.

Δεν ήρθαμε ποτέ κοντά. Πάντα αισθανόμουν πως είχε μια περίεργη ενέργεια. Ίσως αν μου έδειχνε παραπάνω αγάπη μπορεί και να το προσπερνούσα.

Ήταν στον δικό του πλανήτη. Τον ενδιέφεραν μόνο οι κοπέλες του και εγώ το καταλάβαινα. Ερχόταν σπάνια για να με δει. Και στα γενέθλια ερχόταν με το ζόρι.

Μέχρι και το δώρο που έφερνε ήταν αγορασμένο από τη μαμά του. Με τη μαμά του είμαστε πολύ καλά, κρατάμε επαφές.

Στα 18 μου έψαξε για να με βρει, τηλεφωνικώς. Αυτά που ξεστόμισε με απώθησαν ακόμη πιο πολύ. Δεν είχε δώσει για μένα ποτέ ένα ευρώ και στα 18 μου βρήκε το τηλέφωνο της μαμάς μου και είπε πως ήρθε η ώρα να τον βοηθήσω οικονομικά. Η μαμά μου θύμωσε πολύ. Είμαι πλέον πολύ ψύχραιμη.

Κάποια στιγμή έφτασα σε ένα σημείο που είπα από το να κάτσω να στενοχωριέμαι, τον βγάζω τελείως αυτόν τον άνθρωπο από τη ζωή μου.

Βία μέσα στο σπίτι υπήρξε μόνο μια φορά. Τη μέρα που έφευγε, πήγε να σηκώσει χέρι πάνω στη μαμά. Έσπρωξε και τη γιαγιά και χτύπησε το κεφάλι της.

Μόλις το είδε η μαμά αυτό έγινε ο κακός χαμός. Καθόμουν στην πόρτα του δωματίου και τα παρακολουθούσα.

Τον πετάξαμε έξω. Είναι δύσκολο να φύγει αυτή η εικόνα από το μυαλό μου», είχε δηλώσει η ίδια για τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα της.

Δύσκολες σχέσεις

Δύσκολη όμως ήταν και η πρώτη σχέση που έκανε στην Ελλάδα για την οποία είχε πει: «Η πρώτη μου σχέση στην Ελλάδα δεν με άφηνε να βγαίνω καν από το σπίτι, όταν έλειπε δεν με άφηνε να βγαίνω ούτε στο μπαλκόνι.

Αν πήγαινε το καλοκαίρι διακοπές για 1-2 μήνες που έφευγε με τους γονείς του στα νησιά, εγώ έμενα κλειδωμένη σπίτι, ούτε μπαλκόνι».

Για πολλά χρόνια υπήρξε ζευγάρι με τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου. Η απόφαση να χωρίσουν ήταν δική της καθώς όπως είχε πει, τα θέλω τους ήταν εντελώς διαφορετικά.

«Τα σπάσαμε. Εγώ αποχώρησα. Γενικότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά. Εγώ είμαι υπερκινητικός άνθρωπος.

Μου αρέσει να βγαίνω έξω, να γνωρίζω κόσμο, να κάνω παρέες. Ο Γιάννης δεν είναι ακριβώς έτσι. Εγώ ήθελα να κάνω διάφορα πράγματα στη ζωή μου.

Εκείνος δεν ήθελε να με ακολουθήσει. Από πίεση σε πίεση δε γινόταν να προχωρήσουμε. Το είχαμε καταλάβει καιρό πριν αλλά ήλπιζα ότι θα αλλάξει. Προσπαθούσα να τον πείσω, να τον πιέσω βασικά να αλλάξει, αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν».

Ο πιο μεγάλος έρωτας

Το νεαρό μοντέλο όμως, έχει βρει πλέον τον έρωτα στο πρόσωπο του Μιχάλη Βιτζηλαίου, με τον οποίο αρραβωνιάστηκε κρυφά.

Μιλώντας μάλιστα λίγες μέρες μετά τον αρραβώνα τους για το πως έγινε η πρόταση γάμου είπε, «Ο Μιχάλης είναι ο άνδρας της ζωής μου.

Η πρόταση γάμου έγινε πριν από λίγο καιρό. Κάτι είχα υποψιαστεί, γιατί είχε προδοθεί από κάποιες ερωτήσεις που μου είχε κάνει.

Πίστευα ότι η πρόταση θα γινόταν νωρίτερα, αλλά είχε πάρει χαμπάρι πως καταλάβαινα τι πάει να κάνει, με αποτέλεσμα να αλλάζει το σκηνικό συνέχεια.

Πήγαμε στο μέρος όπου είχαμε πάει πρώτη φορά. Πριν βγάλει το μονόπετρο, με ρώτησε: “Θα με παντρευτείς;” και εγώ χαμογέλασα, γιατί θεώρησα ότι δεν το εννοούσε.

Στη συνέχεια, έβγαλε το μονόπετρο και μου είπε για δεύτερη φορά: “Θα με παντρευτείς;”.

Στην αρχή, του πήρα το δαχτυλίδι για να τον πειράξω, του χαμογέλασα, έβαλα τα κλάματα και τον φίλησα. Και έτσι επισφραγίστηκε το… Yes, I do”».

Πλέον οι δυο τους ανυπομονούν να φέρουν στον κόσμο το παιδάκι τους που θα συμπληρώσει την ευτυχία τους.