Τζούλια Ρόμπερτς: « Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ πλήρωσε τον λογαριασμό στο μαιευτήριο όταν γεννήθηκα»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

30 Οκτωβρίου 2022 15:45

Μία συγκινητική αποκάλυψη για τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Τζούλια Ρόμπερτς.

Οι γονείς της χολιγουντιανής σταρ Τζούλια Ρόμπερτς αντιμετώπιζαν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες την περίοδο που η μητέρα της ήταν έγκυος σε εκείνη. Όταν χρειάστηκαν λοιπόν, βοήθεια εκείνος που προσφέρθηκε να τους τη δώσει δεν ήταν άλλος από τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ.

Η ηθοποιός ανέφερε πως οι γονείς της υπήρξαν φίλοι με την οικογένεια Κινγκ όσο ζούσαν στην Ατλάντα και διοικούσαν μια δραματική σχολή.

Η φιλία τους άρχισε όταν η σύζυγος του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ, Κορέτα τηλεφώνησε στη μητέρα της για να τη ρωτήσει αν τα παιδιά της θα μπορούσαν να εγγραφούν στη σχολή της.

«Είχε πει πως δυσκολευόταν να βρει ένα μέρος που θα δέχονταν τα παιδιά της το 1960», τόνισε η ηθοποιός.

Η μητέρα της φυσικά, είπε «ναι» και έτσι άρχισε μια μεγάλη φιλία.

Όπως ανέφερε, τα παιδιά της οικογένειας Κινγκ είχαν δεχτεί μπούλινγκ λόγω του χρώματός τους και η μητέρα της ήταν εκείνη που τα βοήθησε να κοινωνικοποιηθούν.

Προκειμένου να της «ξεπληρώσουν» τη χάρη, που τους έκανε, η οικογένεια Κινγκ έκανε τα αδύνατα δυνατά για να βοηθήσουν οικονομικά τους Ρόμπερτς.

Όταν έφτασε η στιγμή να γεννηθεί η Τζούλια, οι γονείς της δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν το χρηματικό ποσό που ζητούσε το νοσοκομείο για τη μητέρα και το βρέφος.

Τότε έφτασε λοιπόν, η στιγμή για την οικογένεια Κινγκ να ανταποδώσουν τη βοήθεια που τους είχαν δώσει.

Όπως αποκάλυψε η Ρόμπερτς, ήταν εκείνοι που πλήρωσαν όλα τα έξοδα του νοσοκομείου για τη γέννησή της.

Είχε αναφερθεί στο παρελθόν πως μέλος της Κου Κλουξ Κλαν είχε ανατινάξει αυτοκίνητο έξω από μία από τις θεατρικές παραστάσεις της Μπέτι και του Γουόλτερ Ρόμπερτς σε αντίδραση στο γεγονός ότι η κόρη του Κινγκ, η Γιολάντα, περιλαμβάνοντας στο καστ και ο ρόλος της απαιτούσε να φιλήσει λευκό ηθοποιό.