Τζόυς Ευείδη: «Λέτε να μου δίνει χαρά να νιώθω ότι είμαι ξοφλημένη;»

Συντάκτης: Newsroom

27 Μαΐου 2022 19:15

Τζόυς Ευείδη: «Λέτε να μου δίνει χαρά να νιώθω ότι είμαι ξοφλημένη;»

Η Τζόυς Ευείδη μίλησε στην κάμερα του Alpha σχετικά με τις εξελίξεις στην ελληνική τηλεόραση και σχολίασε το γεγονός ότι δεν δέχεται πια προτάσεις για δουλειά

Η Τζόυς Ευείδη αναφέρθηκε επίσης στις αγενείς συμπεριφορές που έχει δεχτεί κατά τη διάρκεια της καριέρας της, αλλά και στο τηλεοπτικό τοπίο. Παρά το γεγονός ότι φέτος, αλλά και για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, τα κανάλια επενδύουν σε αρκετές σειρές, η ίδια δεν έχει δεχτεί κάποια νέα πρόταση.

Θα ήθελε να συμμετάσχει σε κάποιο από τα σήριαλ, αλλά δεν της το πρότειναν. Η ίδια σχολίασε το γεγονός με τον δικό της τρόπο.«Φέτος η μυθοπλασία ήταν στα πάνω της, εγώ πάλι στα κάτω μου! Δεν είχα καμία πρόταση για τηλεόραση. Λες να πέρασε η μπογιά μου; Δεν αποκλείεται. Ποτέ δεν ξέρεις.

Δεν μου έκανε εντύπωση που δεν δέχτηκα καμία πρόταση, γιατί πολύ απλά σκέφτηκα ότι μάλλον πέρασε η μπογιά μου. Λέτε να μου δίνει χαρά να νιώθω ότι είμαι ξοφλημένη;».

Την γνωρίσαμε σε πολύ νεαρή ηλικία στο Ρετιρέ και συνέχισε κάνοντας μεγάλη επιτυχία με τους “Μεν και Δεν”. Από αυτές τις δουλειές όμως δεν έβγαλε αρκετά χρήματα γιατί ήταν ακόμη πολύ μικρή. Οι νέοι ηθοποιοί τότε δεν εισέπρατταν ανάλογα την επιτυχία.

«Δεν ανήκω στην κατηγορία των ηθοποιών που έβγαλαν πάρα πολλά λεφτά, να το ξέρετε αυτό. Γιατί πάντα ήμουν σε δουλειές που ήμουν μικρή για να τα πάρω, γιατί όταν είσαι μικρός δεν μπορείς να κάνεις κασέ. Στους “Μεν και Δεν” ήμασταν πιτσιρίκια και βγάζαμε το τίποτα».

«Έχω δεχθεί αγενή συμπεριφορά. Όλοι μας δεν έχουμε δεχθεί; Είναι δυνατόν; Φυσικά! Όταν μου συμβαίνει, όμως, κάνω υπομονή για να μη με πουν σκύλα! Τι να κάνεις». Απάντησε όταν ρωτήθηκε αν έχει δεχτεί άσχημη συμπεριφορά σε δουλειά της .

Σε παλιότερη συνέντευξη είχε πει

«Μέρα παρά μέρα το σκέφτομαι να εγκαταλείψω την υποκριτική δεν ξέρω τι με κρατάει… όσοι κάνουμε αυτή τη δουλειά είμαστε του γιατρού».