Τζόυς Ευείδη: «Πιστεύω ότι είμαι βαθιά καταθλιπτική»

Συντάκτης: Newsroom

27 Φεβρουαρίου 2023 16:30

Τζόυς Ευείδη: «Πιστεύω ότι είμαι βαθιά καταθλιπτική»

Η Τζόυς Ευείδη έδωσε συνέντευξη και εξήγησε πως χρησιμοποιεί την υποκριτική ως ψυχοθεραπεία.

Η ηθοποιός αρχικά, αναφέρθηκε στην αποχή της από την τηλεόραση το τελευταίο διάστημα ενώ αποκάλυψε και αν της λείπει.

«Μια χαρά είμαι. Δεν μπορώ να πω ότι ξυπνάω το πρωί και κλαίω που δεν έχω γύρισμα. Εξαρτάται βέβαια και τι τηλεόραση κάνεις. Στο “Καφέ της Χαράς” ήταν υπέροχα, ήταν σαν να συναντάς τους φίλους σου και παρεμπιπτόντως να παίζετε και τρεις σκηνές. Υπάρχουν και δουλειές που δεν είναι μόνο έτσι, έχουν και πολλή ταλαιπωρία και αυτό δεν το ζηλεύω», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, διαλέγει πάντα δουλειές, που γνωρίζει ότι θα έχει καλή συνεργασία με τους συντελεστές: «Φροντίζω να ταιριάζω πάντα. Δεν κοιτάζω τις κακές πλευρές, προσπαθώ να εστιάζω στις καλές. Άλλωστε, τη δουλειά μου πάω να κάνω, δεν πάω να πιάσω φίλους», δήλωσε.

Αναφορικά με το θέατρο, εξήγησε ότι στην περίπτωσή της λειτουργεί σαν ψυχοθεραπεία: «Αν ήμουν στα καλά μου θα έκανα αυτή τη δουλειά;», είπε και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι είμαι βαθιά καταθλιπτική».

Παρόλα αυτά, η ίδια αρνείται σθεναρά να κάνει ψυχοθεραπεία, αγνοώντας τα ψυχοσωματικά προβλήματα που εμφανίζει. «Τη σνομπάρω. Προτιμώ να τα λέω με τους φίλους μου. Έχω ψυχοσωματικά, τα δερματικά τα έχω ψωμοτύρι», ανέφερε στο Λοιπόν.

Τζόυς Ευείδη: «Νομίζω πως κατά βάθος δεν ήθελα να έχω σύζυγο και παιδιά»

Τζόυς Ευείδη: «Νομίζω πως κατά βάθος δεν ήθελα να έχω σύζυγο και παιδιά»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε η Τζόυς Ευείδη. H Τζόυς Ευείδη μίλησε για τις απώλειες, την κατάθλιψη, τις αποτυχίες, τη χαλάρωση των φωνητικών της χορδών και αποκάλυψε από πού πήρε το όνομά της.

«Είμαι μία τρελή που έχω μέσα μου και πολύ δράμα και πολλή κωμωδία, άλλα και πολλή κατάθλιψη»

«Όταν δεν δουλεύω δεν δίνω συνεντεύξεις, μου φαίνεται πολύ μαϊντανοκατασταση, απείχα περίπου δυο χρόνια. Η τελευταία διετία ήταν καταθλιπτική, γιατί ξαφνικά γίνεσαι νοικοκυρά. Δεν μου το είχα ότι θα έπαιζα κωμωδία, στη δραματική σχολή παρακαλούσαμε με τον Μιχάλη Ρέππα να μας δώσουν κάτι δραματικό και γελούσαν. Είμαι μία τρελή που έχω μέσα μου και πολύ δράμα και πολλή κωμωδία, άλλα και πολλή κατάθλιψη, πέφτω εύκολα».

«Όταν δεν έχεις εναλλακτική και πρέπει να δουλεύεις σε εκατό δουλειές και να είσαι ευχάριστος»

«Όταν δεν έχεις εναλλακτική και πρέπει να δουλεύεις σε εκατό δουλειές και να είσαι ευχάριστος, δεν σου επιτρέπεται να πέσεις. Έχω κάνει και αποτυχιούλες, και σήριαλ που έχει κοπεί στα 16 επεισόδια, λεγόταν “Ποσό γλυκά με σκοτώνεις”, ήσασταν πολύ λίγοι εσείς που το είδατε. Η εύκολη οικειότητα από άνθρωπο που δεν μου κάθεται ως χημεία, με ενοχλεί. Έφαγα σφαλιάρα στην πλάτη, μία ηλικιωμένη που έτρωγε ψάρια με έπιασε από τα μούτρα».

Ο θάνατος των γονιών της και το όνομα

«Όταν οι γονείς μου ζούσαν στον Καναδά, θα έκανε επίσημη επίσκεψη η βασίλισσα Ελισάβετ. Η δημοσιογράφος Τζόυς Ντέιβιντσον είπε ότι την αφήνει παγερά αδιάφορη. Ο μπαμπάς μου θεώρησε ηρωική τη στάση της Τζόυς Ντέιβιντσον και είπε “αυτό το όνομα θα δώσουμε στο παιδί”. Οι γονείς μου έφυγαν από τη ζωή με 1,5 μήνα διάφορα, η μαμά από ανακοπή, και ο μπαμπάς “έφυγε” το πρώτο βράδυ που ξανακοιμήθηκε στο κρεβάτι τους. Το πιστεύεις αυτό που σου λέω;».

«Έχω τρίψει πατώματα, έχω κάνει λάντζα»

«Η μεγαλύτερη επανάσταση μου είναι που πήγα στη δραματική, ενώ δούλευα ως ιδιαίτερα γραμματέας σε γιαπωνέζικη πολυεθνική και έβγαζα ένα σωρό λεφτά. Έζησα διάστημα τρέλας όταν σέρβιρα στα μαγαζιά, σέρβιρα στα “παπάκια”, γιατί ήμουν άνεργη ηθοποιός, έχω τρίψει πατώματα, έχω κάνει λάντζα».

«Δεν βρέθηκε ποτέ άνθρωπος της εμπιστοσύνης μου για να γίνει ο πατέρας του παιδιού μου»

«Νομίζω πως κατά βάθος δεν ήθελα να έχω σύζυγο και παιδιά, αν και μου πέρασε από το μυαλό, καθώς είχα μείνει έγκυος και απέβαλα. Ένα διάστημα το συζητούσα για παιδί, άλλα ήρθαν ανάποδα τα πράγματα στη σχέση μου και απομακρύνθηκε το γεγονός.

Δεν βρέθηκε ποτέ άνθρωπος της εμπιστοσύνης μου για να γίνει ο πατέρας του παιδιού μου. Καπνίζω, εξ ου και το γρέζι στη φωνή μου, άλλα αν κλείσω μιούζικαλ θα το κόψω και θα πάω να καθαρίσω τις φωνητικές μου χορδές με μία επέμβαση. Έχω χαλάρωση στις φωνητικές μου χορδές από κακή χρήση, από το γκάρισμα και το συνεχές κοπάνημα και την κούραση».