Βαγγέλης Αλεξανδρής – Άγριες Μέλισσες: «Ο Μπάμπης έχει μια λαχτάρα κι έναν ενθουσιασμό για την Ασημίνα, αυτό είναι πραγματικότητα»

6 Απριλίου 2021 19:15

Βαγγέλης Αλεξανδρής - Άγριες Μέλισσες: «Ο Μπάμπης έχει μια λαχτάρα κι έναν ενθουσιασμό για την Ασημίνα, αυτό είναι πραγματικότητα»

Ο ηθοποιός Βαγγέλης Αλεξανδρής που στη σειρά Άγριες Μέλισσες βλέπουμε στον ρόλο του Κυριάκου, σχολιάσε την σχέση του Μπάμπη με την Ασημίνα.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στον Τηλεθεατή, μίλησε για τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες. Ως Κυριάκος, σχολίασε το ενδεχόμενο σχέσης ανάμεσα στον Μπάμπη και στην Ασημίνα.

Τώρα που η Ασημίνα χωρίζει, ο Κυριάκος πως θα αντιδράσει σε μία ενδεχόμενη σχέση του Μπάμπη μαζί της;

Ακόμα και να χωρίσει η Ασημίνα θα είναι δύσκολο να προκύψει σχέση με τον Μπάμπη. Μιλάμε για μια κλειστή κοινωνία της δεκαετίας του ’60, όπου τα πράγματα είναι πιο συντηρητικά. Ο Κυριάκος είναι με την αγάπη. Με την ευτυχία της οικογένειας του. Πόσο μάλλον του γιου του αισθάνεται κι ένοχος απέναντί του.

Ωστόσο, είναι τέτοια η κατάσταση της κοινωνίας, που σίγουρα θα κρατήσει τα γκέμια μέχρι να σιγουρευτεί ότι είναι κάτι αληθινό κι όχι ένα ακόμα καπρίτσιο του γιου του.

Μπορεί δηλαδή και να έρθει σε κόντρα μαζί του για αυτό;

Ο Μπάμπης έχει μια λαχτάρα κι έναν ενθουσιασμό για την Ασημίνα, αυτό είναι πραγματικότητα. Όσο τα πράγματα είναι μπερδεμένα, ο Κυριάκος θα προσπαθήσει να τον πείσει να ξεκολλήσει και να πάει παραπέρα, να βρει την ευτυχία του. Μόνο στην περίπτωση που θα δει ότι υπάρχει φως στο τούνελ, θα είναι υπέρ. Για να είμαι όμως ειλικρινής, στα σενάρια που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει το ενδεχόμενο σχέσης μεταξύ τους, οπότε όλο αυτό είναι θεωρητικό.