Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Είπα “σήμερα αλλάζω ζωή”»

28 Μαρτίου 2022 09:40

Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Είπα “σήμερα αλλάζω ζωή”»

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής που απολαμβάνουμε στον ρόλο του Κυριάκο στις Άγριες Μέλισσες μίλησε στο Καλύτερα δε γίνεται  για την απόφασή του να αφήσει την καριέρα του διαφημιστή και να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Είπα “σήμερα αλλάζω ζωή”»

Δήλωσε τυχερός που βρίσκεται στις Άγριες Μέλισσες, ενώ αποκάλυψε ότι άφησε σχεδόν κλεισμένη συμφωνία για σειρά, για να μπορέσει να πάρει μέρος.

«Ο χαρακτήρας μου στη σειρά είναι μεγάλη ιστορία και έχω κάνει την έρευνά μου για εκείνη την εποχή. Τότε έπαιζε πολύ το “κοίτα τη δουλειά σου και τίποτα άλλο” και από την άλλη πλευρά ήταν οι επαναστάτες. Εγώ είμαι στο πρώτο, αφού ο γιος μου, ο “Μπάμπης” είναι στην άλλη πλευρά». Δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Είμαι τυχερός και ευλογημένος που είμαι σε αυτή τη δουλειά. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα καμαρώνω για μια δουλειά στην τηλεόραση. Πριν κλείσω στις Μέλισσες είχα σχεδόν κλείσει στην Πολυκατοικία. Όταν ήρθε πήρα τον Θωμόπουλο και του εξήγησα και μου είπε “να πας, θα είναι επιτυχία”. Πόσες φορές στην καριέρα μου θα μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω σε σειρά εποχής στην τηλεόραση;».

Πριν ξεκινήσει την υποκριτική, ασχολιόταν με τις διαφημίσεις με εισόδημα περίπου 500.000 δραχμές τον μήνα

Μέσα σε 2-3 χρόνια είχε καταφέρει να πάρει αυτοκίνητο, μηχανή, να κάνει όλα όσα ήθελε και να ζει άνετα.  Αλλά μια μέρα αποφάσισε τα χρήματα που μάζευε για να φτιάξει ένα σπίτι, να τα δώσει σε μια σχολή υποκριτικής. «Πήρα όλα μου τα κοστούμια, πήγα στην πλατεία Κουμουνδούρου που είχαν έρθει τότε Αφγανοί και τους τα έδωσα όλα. Είπα “σήμερα αλλάζω ζωή”».

Για την προσωπική του ζωή είπε

«Με τον ερχομό ενός παιδιού χτυπάνε χορδές μέσα μας που υπήρχαν αλλά δεν γνωρίζαμε την ύπαρξή μας. Μετά το πρώτο ραντεβού με τη γυναίκα μου, είπα σε μια φίλη ότι με αυτή τη γυναίκα θα μπορούσα να κάνω παιδί. Της είπα ότι αν χωρίσουμε θα ξέρω ότι το παιδί μου θα είναι με έναν άνθρωπο σαν κι εμένα».