Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Οι Άγριες Μέλισσες μου έφεραν πολλή τύχη σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο»

4 Φεβρουαρίου 2021 19:45

Έναν από τους αγαπημένους του καλεσμένους, τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, υποδέχθηκε στο The 2Night Show της Τετάρτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο ίδιος βιώνει μεγάλη επιτυχία με τη συμμετοχή του ως Κυριάκος Βαμβακάς στις “Άγριες Μέλισσες“, ενώ τους τελευταίους μήνες απολαμβάνει τον ομορφότερο ρόλο της ζωής του, που δεν είναι άλλος από αυτόν του πατέρα, αν και όπως χαρακτηριστικά είπε, κανένας από το περιβάλλον του δεν του είπε όλη την αλήθεια για το πώς είναι τελικά να μεγαλώνεις ένα παιδί.

“Ο εγωισμός με τον ερχομό του παιδιού πάει περίπατο. Και δεν είναι κάτι που το σκέφτεσαι, είναι κάτι που σου γεννάται, είναι ένστικτο. Κατάλαβα όλους αυτούς τους παλιούς, μανάδες, πατεράδες. Εμένα μου φαινόταν γραφικό από ένα σημείο και έπειτα, που έλεγαν “πάρτε τον πόνο και δώστον σε εμένα”. Το είπα! Γιατί 15 ημερών του κάναμε μια εξέταση που πόνεσε ο καημένος και να τον έχω αγκαλιά μια ώρα, σφιχτά και πραγματικά το ένιωσα”.

Φυσικά, από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει το κεφάλαιο “Άγριες Μέλισσες”

Μάλιστα ανέφερε πως η τηλεοπτική σειρά του έφερε πολλή τύχη σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, ενώ σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το αν ο ίδιος θα ήθελε να συνεχίσει και για 3η χρονιά, σε περίπτωση που η σειρά πάρει το “πράσινο φως” από τον ΑΝΤ1, απάντησε πως θα ήθελε να δει πρώτα ποια θα είναι η ιστορία του χαρακτήρα που υποδύεται, όμως το πρόσημο είναι θετικό.