Βαγγέλης Κακουριώτης: «Στη σκηνή του πυροβολισμού…» – Αποκαλύπτει το τέλος του «Κίμωνα» στη γη της ελιάς

Συντάκτης: Newsroom

18 Ιανουαρίου 2023 18:30

Βαγγέλης Κακουριώτης: «Στη σκηνή του πυροβολισμού...» - Αποκαλύπτει το τέλος του «Κίμωνα» στη γη της ελιάς

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για τη συμμετοχή του στη «γη της ελιάς» αλλά και για το μέλλον του ρόλου του.

«Ο Κίμωνας είναι ένας άνθρωπος που έχει ηθικούς φραγμούς. Δεν έχει μπερδέψει την ελευθέρια με την ελευθεριότητα και εγώ ήθελα να αποτυπώσω τη ζωή του. Στη σκηνή του πυροβολισμού, ήμασταν καθηλωμένοι με τον Κούλλη. Νομίζω ότι είναι καλό που ο ρόλος του Κίμωνα τελειώνει στην κορύφωσή του γιατί αφήνει κάτι πίσω του, μια στεναχώρια».

Για τη «Δήμητρα», τη σύντροφό του στη σειρά την οποία υποδύεται η Μελίνα Κόντη αποκάλυψε πως: «Η Δήμητρα δεν θα σταματήσει εάν δεν βρει την απάντηση για τον θάνατο του Κίμωνα».

Για τη σχέση του με τον βιολογικό του πατέρα, ο Βαγγέλης Κακουριώτης εξομολογήθηκε ότι: «Με τον πατέρα μου συζητάμε πολύ. Μ’ αρέσει. Δεν πήγε ποτέ κόντρα σε αυτό που θέλω να κάνω. Μου έλεγε πάντα την άποψή του με επιχειρήματα και με άφηνε να διαλέξω. Με υποστήριζε. Ήταν πολύ σημαντικό να έχω κάποιες βάσεις από νωρίς».

Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα αντιμέτωπη με σπάνια ασθένεια! Σε σοκ οι Βρεττάκοι

Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα αντιμέτωπη με σπάνια ασθένεια! Σε σοκ οι Βρεττάκοι

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο θα οδηγηθεί η Μαρίνα, στην γη της ελιάς. Η κατάσταση θα αρχίσει να ξεφεύγει, όταν η ηρωίδα μας νιώσει κάποια μουδιάσματα σε όλο της το σώμα. Όλα γύρω της θα θολώσουν.

Ο Μάνος θα δει πως η αγαπημένη του δεν είναι καλά. Η Μαρίνα καθημερινά θα αισθάνεται αδιαθεσίες και πόνους στο κορμί της. Μετά από λίγες μέρες, ο Μάνος θα πάει την σύζυγό του στην Αντιγόνη, για εξετάσεις.

Μόλις η Αντιγόνη αντικρίσει με τα μάτια της τις εξετάσεις, θα σκοτεινιάσει. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, η Μαρίνα πάσχει από κάτι πολύ σπάνιο  και πρέπει άμεσα να πάει στο νοσοκομείο.

Ο Μάνος τρέμει στην ιδέα πως η γυναίκα του θα χάσει τη ζωή της. Μετά από νευρολογικές και ογκολογικές εξετάσεις, η Μαρίνα θα νοσηλευτεί και θα παλέψει για τη ζωή της. Οι ελπίδες λιγοστεύουν και ο Ισίδωρος κάνει τα πάντα, για να παρηγορήσει τον γιο του.

Ποια θα είναι η τύχη της μικρής Αγγελικής και πώς θα εξελιχθεί η υγεία της ηρωίδας; Όλα κρέμονται από μια κλωστή και ο πόνος όλων είναι αβάσταχτος.