Πότε -και με ποιους- βγαίνει στον αέρα το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

20 Νοεμβρίου 2018 09:33

Σε πυρετώδεις ρυθμούς εργάζονται όλοι όσοι αποφάσισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και το τιμ του να στελεχώσουν την επόμενη μιντιακή του κίνηση, που δεν είναι άλλη από τηλεοπτικό σταθμό. Επ’ αυτού, συνεχίζεται η στελέχωση και οι ιθύνοντες έτσι απλά τρέχουν προκειμένου να είναι όλα στην εντέλεια. 

Καταρχάς, να πούμε ότι η Πόπη Τσαπανίδου θ’ αναλάβει διευθυντικό ρόλο – κάτι που ανακοινώθηκε από τον όμιλο. Για να γίνουν όμως όλα όπως πρέπει, άμεσα πέφτουν υπογραφές και με τους υπόλοιπους. Στόχος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι το κανάλι να βγει στον αέρα τον Ιανουάριο του 2019. Στην αρχή, θα είναι διαδικτυακό, θα το δούμε δηλαδή στον ιντερνετικό αέρα, ενώ θα επιδιωχθούν συμφωνίες με τις συνδρομητικές πλατφόρμες της Nova και της Cosmote TV. Αναλόγως την πορεία του, θα δείξει σε ποια πλατφόρμα θα ενταχθεί τελικά.

Σημειώνεται ότι η ALTER EGO είχε καταθέσει στο ΕΣΡ αίτηση για την έκτη άδεια γενικού περιεχομένου, κάτι που σημαίνει πως το κανάλι δε θα είναι μόνο ενημερωτικού περιεχομένου.

Μαζί με την αίτηση είχε κατατεθεί και η εγγυητική ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, η προκήρυξη για τις δύο εναπομείνασες άδειες αναμένεται να καθυστερήσει, ενώ μέχρι και σήμερα κανένα άλλο επιχειρηματικό σχήμα δεν έχει καταθέσει αίτηση για άδεια γενικού περιεχομένου.