Αποχώρηση Περρή απ’ την εκπομπή της Βανδή – στο Open: η απάντησή του για την ίδια και το κανάλι (φωτογραφίες)

15 Μαρτίου 2019 17:53

“Είδε άλλη εκπομπή απ’ αυτή που ο ίδιος παρέδωσε στο κανάλι. Ο Βαγγέλης Περρής αποχωρεί από την ταξιδιωτική εκπομπή που κάνει η Δέσποινα Βανδή και ο Βαγγέλης Δρίσκας. Είχε έρθει στην πορεία για να αναλάβει την επιμέλεια της εκπομπής, δηλαδή το σενάριο, τη σκαλέτα. Κάθεται, λοιπόν, μαζί με τον Καπετανίδη που είναι ο σκηνοθέτης και μοντάρουν την εκπομπή. Επειδή είναι εξωτερική παραγωγή, την παρέδωσαν στο OPEN έτοιμη”.

Όμως, άλλα είδε και έτσι την “έκανε”. Μεγαλοπρεπώς. Ποιος τα είπε αυτά; Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Πού; Στην εκπομπή του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου.

Η απάντηση του Βαγγέλη Περρή

Τα πράγματα δεν έμειναν εκεί όμως. ο Βαγγέλης Περρής, με 3 stories που ανέβασε στο Instagram, «κάρφωσε» το Open για τον τίτλο «Όλα Λάθος» που αποφάσισαν να δώσουν στη νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Πέτρος Κωστόπουλος.  Συγκεκριμένα έγραψε:

«Τα παλιά χρόνια υπήρχε το Όλα Μπιπ… το Όλα μπάχαλο… το Όλα πρώτη φορά… Τώρα υπάρχει το Όλα λάθος! Aυτή ήταν η έμπνευση του OPEN για τη νέα του εκπομπή. Πολύ Beyond».

Δύο ειδήσεις

Κυκλοφορούν δυο ειδήσεις που με αφορούν. Συνδυάζουν το σχόλιο για την έμπνευση του Open να ονομάσει τη νέα του εκπομπή «ΟΛΑ λάθος» με την «λήξη της συνεργασίας μου με τη Δέσποινα Βανδή». Πρόκειται για δυο εντελώς διαφορετικά θέματα. Δεν συμπίπτουν ούτε χρονικά. Η λήξη της συνεργασίας συμφωνήθηκε όταν αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Σύρο. Προ μηνός δηλαδή. ΜΕ ΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΒΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣ. ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΚΑΙ ΣΠΑΘΙ! Το αυτό συμβαίνει με τον ΝΤΕΜΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ με το οποίο ένοιωσα τόσο κοντά που πλέον τον συγκαταλέγω ανάμεσα στα πρόσωπα που θα ήθελα να κάνω παρέα. Τα σχετικά με τον τίτλο «ΟΛΑ λάθος», τον οποίο έμαθα μόλις χτες, δεν τα επαναφέρω γιατί είναι στενάχωρα», έγραψε χαρακτηριστικά.

TIP

Εδώ να διευκρινίσουμε ότι ο Βαγγέλης Περρής αφήνει την τηλεόραση και πάει στη Σύρο.