Δυσάρεστη έκπληξη για Xριστίνα Βακάκη–Βασίλη Μιχαήλ: Ο Mr. Jumbo ζητάει προγαμιαίο

7 Ιουνίου 2019 12:00

Είναι μαζί μετά από πολύ καιρό που ήταν χωριστά, ερωτευμένοι και περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Ο λόγος για τη Χριστίνα Βακάκη και το Βασίλη Μιχαήλ, οι οποίοι περιμένουν τον ερχομό του παιδιού τους προκειμένου να κάνουν και το γάμο τους. Μόνο που τώρα, μια απροσδόκητη κίνηση του πατέρα εκείνης, σύμφωνα με το περιοδικό Ciao που έχει και το ρεπορτάζ, του Απόστολου Βακάκη, τα δυσκολεύει και τα περιπλέκει όλα.

Εγκρίνει ο Mr. Jumbo

Όπως αναφέρουν πολύ καλά πληροφορημένες πηγές από το στενό περιβάλλον της οικογένειας του κραταιού επιχειρηματία, ο Απόστολος Βακάκης είναι πάρα πολύ χαρούμενος με τις εξελίξεις στην προσωπική ζωή της κόρης του Χριστίνας, στην οποία άλλωστε είναι γνωστό σε όσους τον ξέρουν ότι έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Δεν βλέπει την ώρα να καλωσορίσει στον κόσμο το πρώτο του εγγόνι. Ιδιαίτερα μετά από το τραγικό δυστύχημα που του στέρησε το μονάκριβο γιο του, ο
Απόστολος Βακάκης βλέπει αυτό το παιδί σαν θείο δώρο.
Από την άλλη πλευρά, όσοι τον ξέρουν γνωρίζουν καλά ότι είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πάντα να διαχωρίζει τα προσωπικά από τις μπίζνες. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι ακόμα και μετά το θάνατο του γιου του, την επόμενη εργάσιμη πήγε στο γραφείο του, προσπαθώντας να κρατήσει όρθια την εταιρεία του που εκείνη την εποχή βαλλόταν από παντού και αντιμετώπιζε πολλά οικονομικά προβλήματα.

Ο μέλλων πεθερός του ζητά προγαμιαίο

Έτσι, ο Απόστολος Βακάκης έκανε την κίνηση που έφερε αναταραχή στον επικείμενο γάμο ανάμεσα στην κόρη του και τον εφοπλιστή Βασίλη Μιχαήλ: Ζήτησε ρητά και κατηγορηματικά, πριν γίνει αυτός ο γάμος να υπογραφεί ανάμεσά τους ένα πολύ αυστηρό προγαμιαίο συμβόλαιο. Ένα συμβόλαιο που θα διασφαλίζει ότι σε περίπτωση που το ζευγάρι δεν τα βρει μέχρι τέλους και αποφασίσει κάποια στιγμή να χωρίσει, δεν θα διακινδυνεύει ο ίδιος μέρος της περιουσίας του αλλά κυρίως της επιχείρησής του. Και προκειμένου να μην συμβεί αυτό, να μην μπορέσει δηλαδή σε καμία περίπτωση να έχει διεκδικήσεις ο Βασίλης Μιχαήλ, ο Απόστολος Βακάκης είναι απόλυτα κάθετος: Η υπογράφετε προγαμιαίο ή δεν γίνεται γάμος. Αυτό βέβαια έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση το ζευγάρι, που δεν επιθυμούσε κάτι τέτοιο, αν και η Χριστίνα αντιλαμβάνεται πλήρως ότι ο πατέρας της θέλει μόνο το καλό της.

Η επανασύνδεση και η εγκυμοσύνη

Πάει λίγος καιρός που κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι η Χριστίνα Βακάκη, κόρη του Mr. Jumbo Απόστολου Βακάκη είναι έγκυος. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησαν και τα πρώτα πειστήρια, μια φωτογραφία που ανέβασε η ίδια και στην οποία φαίνεται με εμφανώς φουσκωμένη την κοιλίτσα της, στην παραλία. Ήταν πράγματι μια έκπληξη η επανασύνδεση της Χριστίνας Βακάκη με το Βασίλη Μιχαήλ. Το ζευγάρι έζησε ένα θυελλώδη έρωτα που η εξέλιξή του, στην πρώτη του φάση, δεν προμήνυε το αίσιο τέλος που απολαμβάνει τώρα. Η σχέση τους μετρά πολλά χρόνια, αφού ξεκίνησε το 2012 με αρκετούς χωρισμούς, χιλιομετρικές αποστάσεις και τρίτα πρόσωπα. Αποκορύφωμα ήταν όταν ο Βασίλης Μιχαήλ, έχοντας χωρίσει από την Χριστίνα Βακάκη, ξεκινά νέα σχέση με την τραγουδίστρια Ζόζεφιν Βέντελ, με την οποία μάλιστα πήραν και την απόφαση να συζήσουν και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστευαν ότι θα παντρευόντουσαν.
Το ζευγάtι επίσης έζησε ένα θυελλώδες ειδύλλιο, το οποίο είχε πολλούς καυγάδες, χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Ο έρωτάς του όμως για την Χριστίνα, φαίνεται πως δεν είχε σβήσει κι έτσι το Μάρτιο του περασμένου έτους ο νεαρός εφοπλιστής χώρισε τελικά οριστικά από την τραγουδίστρια και επέστρεψε στην αγκαλιά της Χριστίνας.
Λίγο μετά την επανασύνδεσή τους, ήρθε και η χαρμόσυνη είδηση. Η Χριστίνα Βακάκη είναι έγκυος και πλέον το ζευγάρι έβαλε για τα καλά πλώρη για να φτιάξει μαζί την κοινή του ζωή. Είναι και οι δύο πανευτυχείς, κάτι που άλλωστε φαίνεται και από την έκφραση στο πρόσωπο της Χριστίνας Βακάκη, όπως ποζάρει χαμογελαστή στην παραλία με την κοιλίτσα της να είναι πλέον εμφανής. Όσον αφορά τον Απόστολο Βακάκη, ο ερχομός της εγγονής του τον κάνει να χαμογελάει
ξανά, περιμένοντας με ανυπομονησία να την κρατήσει στην αγκαλιά του.

Όλοι στο πλευρό της

Όλη η οικογένεια είναι στο πλευρό της Χριστίνας Βακάκη αυτή την περίοδο, καθώς η εγκυμοσύνη της είναι και αυτό που τους έδωσε και πάλι χαμόγελα. Τις τελευταίες μέρες, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κόρη του Απόστολου Βακάκη περνάει κάπως δύσκολα, καθώς η εγκυμοσύνη την έχει καταβάλει και η ίδια υποφέρει από ζαλάδες και ναυτίες. Κάτι που έχει κάνει ιδιαίτερα τον Mr. Jumbo να ανησυχήσει, αν και όλοι διαβεβαιώνουν ότι αυτά που της συμβαίνουν είναι απόλυτα φυσιολογικά, ενώ η εγκυμοσύνη της βαίνει καλώς. Το ζευγάρι θα περιμένει μέχρι να γεννήσει η Χριστίνα και να συνέλθει από τον τοκετό, πριν κάνουν το γάμο τους, ο οποίος ακόμα δεν έχει κανονιστεί. Όπως λένε οι φίλοι τους, ο Βασίλης και η Χριστίνα επιθυμούν να κάνουν έναν γάμο σε κλειστό κύκλο και ένα πάρτι στο οποίο θα καλέσουν όλους τους δικούς τους ανθρώπους.