Βαλάντης – Χάρης Βαρθακούρης: η παρεξήγηση που υπήρχε μεταξύ τους λύθηκε τελικά on air (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 4 Απριλίου 2021 14:15
Βαλάντης - Χάρης Βαρθακούρης: η παρεξήγηση που υπήρχε μεταξύ τους λύθηκε τελικά on air (βίντεο)

Ο Βαλάντης βρέθηκε καλεσμένος της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη στο Σου Κου Family. Μια παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους σχετικά με όσα είχε αναφέρει παλιότερα για τον Γιάννη Πάριο και για όσους τραγουδιστές έχουν μεγαλύτερη ηλικία, βρήκε την κατάλληλη στιγμή για να λυθεί. Ο Βαλάντης προσπάθησε να εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο είχε μιλήσει και πως τα λόγια του μεταφράστηκαν διαφορετικά. Τελικά ο Βαλάντης και ο Χάρης Βαρθακούρης έλυσαν την παρεξήγηση on air.

Ο Βαλάντης έκανε λόγο για δηλώσεις που παρερμηνεύθηκαν κι είπε στους παρουσιαστές: «Κάποιες φορές λέμε την άποψή μας γρήγορα και φωναχτά και περιμένουμε ο άλλος να καταλάβει το είχαμε στο μυαλό μας. Χρεώθηκα και με τον μπαμπά του Χάρη. Με ρώτησε από περιοδικό ο δημοσιογράφος πότε θα σταματήσω να τραγουδώ και του είπα στα 50 κι ότι δεν θα ακούσω να τραγουδούν καλλιτέχνες μεγαλύτερης ηλικίας. Ο Πάριος είναι ο μεγαλύτερος τραγουδιστής αλλά με τα χρόνια ακούω λαθάκια. Τον Γιάννη Πάριο δεν μπορείτε να τον βάζετε 65 χρονών να τραγουδά στο Μέγαρο. Θεώρησα ότι δεν έγινε καλή δουλειά. Πρέπει αναγκαστικά να ακούω; Θέλω να ακούω τον Πάριο, όπως τον είχα στο μυαλό μου.»

Η Αντελίνα διαφώνησε με το σκεπτικό του λέγοντας ότι πλέον παίρνουν το μικρόφωνο κι άνθρωποι που δεν έχουν τόσο ταλέντο. Κάτι με το οποίο ο Βαλάντης δεν φάνηκε τόσο σύμφωνος. Από την άλλη ο Χάρης του είπε ότι αρχικά ενοχλήθηκε και τέτοιες απόψεις είναι καλύτερα να τις κρατάμε για τον εαυτό μας. Ενώ ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στάθηκε στην ψυχή ενός καλλιτέχνη παρά τα όποια τεχνικά λάθη.