Βαλάντης: «Στο Survivor υπήρξε συντονισμένη προσπάθεια εξόντωσης»

18 Απριλίου 2022 11:15

Γιωρίκας Πιλίδης: «Ο Βαλάντης δεν είναι καλά ψυχολογικά - Το παιχνίδι του έχει κάνει κακό»

Ο Βαλάντης μίλησε σε εβδομαδιαία εκπομπή και αποκάλυψε όλα όσα έζησε μέσα στο Survivor και το πως κατάφερε να ανταποκριθεί στις δυσκολίες του reality.

Βαλάντης: «Στο Survivor υπήρξε συντονισμένη προσπάθεια εξόντωσης»

Ο Βαλάντης μίλησε σε εκπομπή τοπικού τηλεοπτικού σταθμού σχετικά με τα όσα έζησε κατά τη διάρκεια του reality ενώ όπως ο ίδιος αποκάλυψε ότι είχε σχέδιο εξόντωσης του από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του με σκοπό να αποχωρήσει από το reality διότι τον φοβόντουσαν ως παίκτη.Βαλάντης: «Στο Survivor υπήρξε συντονισμένη προσπάθεια εξόντωσης»

Ο τραγουδιστής μίλησε και για την παρολίγον συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ANT1 Νomads όπου κατά τη διάρκεια των εξετάσεων λίγο πριν μπει στο παιχνίδι εντοπίστηκε ότι νοσεί από καρκίνο

«Πριν από 3 χρόνια είχα προετοιμαστεί για να μπω στο Nomads, αλλά βρέθηκα με όγκο στο νεφρό και έμεινα πίσω και έχασα το μισό νεφρό μου για να απαλαγώ από τον όγκο. Μέσα στο 20ήμερο που με κάλεσαν από το Survivor ήμουν εντελώς απροετοίμαστος.

Ο κάθε άνθρωπος έχει δύο εαυτούς. Ο ένας είναι ο καλός όταν μιλάει με νορμάλ ανθρώπους χωρίς προβλήματα και ο άλλος είναι ο κακός εαυτός μας. Δυστυχώς είδατε μόνο τον κακό εαυτό μου.

Ο κόσμος με ξέρει καλλιτεχνικά, δεν με έχει δει να έρχομαι σε αντιπαράθεση με έναν άνθρωπο, από την αρχή όμως όταν ξεκινάει. Όταν ήρθα στην Ελλάδα και είδα τα μονταρισμένα επεισόδια, είπα είχε δίκιο ο κόσμος, γιατί φαινόμουν όντως ένα τέρας.

Ήταν συντονισμένη η προσπάθεια από τους συμπαίκτες μου, από την αρχή είχαν πέσει πάνω μου λόγω της δημοφιλίας μου ότι αυτός ο παίκτης είναι επικίνδυνος, όσο πιο γρήγορα τον φάμε… Υπήρξε στρατηγική για εξόντωση όσο πιο γρήγορα γινόταν»

Ο τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξη στο έχει ζητήσει συγνώμη από συγκεκριμένους συμπαίκτες του για τη συμπεριφορά του που όπως ο ίδιος είπε προκλήθηκε λόγω της έλλειψης φαγητού αλλά και τις πιέσεις που δεχόταν ενώ έχει αποστείλει δύο εξώδικα στον Γιώργο Λάγιο