Βαλεντίνη Παπαδάκη: Δύσκολες ώρες για τη σύζυγο του Κώστα Σόμμερ

Συντάκτης: Newsroom

16 Ιουνίου 2022 16:00

Βαλεντίνη Παπαδάκη: Δύσκολες ώρες για τη σύζυγο του Κώστα Σόμμερ

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Βαλεντίνη Παπαδάκη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της.

Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η σύζυγος του Κώστα Σόμμερ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η Βαλεντίνη Παπαδάκη δημοσιεύεσαι μια φωτογραφία του μπαμπά της και έγραψε:

«Μπαμπά μου έφυγες εσύ , σαν να έφυγε η παιδική μου ηλικία, το κοριτσάκι που είχα μέσα μου, σε ευχαριστώ για όλα όσα μπόρεσες, όσα δεν ήξερες αλλά προσπάθησες να μου δώσεις και να με μάθεις. Σου υπόσχομαι να διηγούμαι ιστορίες στα παιδιά μου γεμάτες γέλιο και καλοσύνη, θα τους λέω για τον δικό μου μπαμπά ήρωα. Σ’ αγαπώ πολύ καλό ταξίδι», έγραψε η Βαλεντίνα Παπαδάκη θέλοντας να αποχαιρετήσει τον πολυαγαπημένο της πατέρα.

Κώστας Σόμμερ: αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει ο γιος του

Ο Κώστας Σόμμερ μοιράστηκε τη χαρά που νιώθει από τη στιγμή που γεννήθηκε ο γιος του. Τόνισε πως αυτό του δίνει τη μεγαλύτερη εμπειρία.

«Νιώθω υπέροχα. Όταν φτάσεις στο σημείο αυτό, να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια και είσαι γεμάτος γνώσεις και εμπειρίες , μπορείς να κάνεις αυτό το βήμα με μεγάλη χαρά. Ο γάμος μου και η άφιξη του παιδιού μού έχουν φέρει μεγάλη χαρά, ηρεμία και ισορροπία στη ζωή μου. Ο γιος μας ήρθε στη ζωή μας για να μας δώσει την μεγαλύτερη εμπειρία!»

«Θα τον ονομάσουμε Ιάσονα. Είναι ένα όνομα που δεν το έχει κανείς στην οικογένεια, το επιλέξαμε μαζί με τη Βαλεντίνη, επειδή μας αρέσει πολύ». Είπε στη Real.