Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η -σχεδόν εξαφανισμένη- Βάλια Κακούτη (φωτογραφίες)

Tο 2004 στέφθηκε «Σταρ Ελλάς». Όχι άδικα, αφού ήταν μια κούκλα με εξωτική, μάλιστα, εσάνς.  Στη συνέχεια, αφού ασχολήθηκε λιγάκι με το μόντελινγκ, παρουσίασε την εκπομπή Backstage με τον Γιώργο Σατσίδη στο Mega. Ο λόγος για τη Βάλια Κακούτη, με την οποία, στην πορεία, τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν μαζί της με τον μακροχρόνιο έρωτά της με τον Μάνο Πανταζή, τον σύντομο αλλά δυνατό έρωτά της με τον Νίκο Αλιάγα και για το ειδύλλιό της με τον Νίκο Βουρλιώτη.

Έκτοτε, τη χάσαμε. Ελάχιστες κοσμικές έξοδοι και αυτές μετρημένες στα δάχτυλα των χεριών.

Αν μετρήσετε πόσα χρόνια έχει αποσυρθεί απ’ τις επάλξεις, θα μετρήσετε μια δεκαετία. Τι κάνει όλα αυτά τα χρόνια η Βάλια; Και τελικά πόσο εξαφανισμένη είναι, επί της ουσίας;

Έχουμε και λέμε: μετά από μια σύντομη πορεία στις πασαρέλες του εξωτερικού (έμεινε για ένα διάστημα στο Παρίσι), επέστρεψε στην Αθήνα για να κάνει τηλεόραση και στη συνέχεια εξαφανίστηκε από τη σόουμπιζ. Παλαιότερα δημοσιεύματα την ήθελαν να έχει ανοίξει το δικό της σαλόνι ομορφιάς στον Κορυδαλλό, αλλά και να έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις της Νίκης Βόλου.

Οι ελάχιστες εμφανίσεις της 

Τα τελευταία χρόνια κάνει πού και πού εμφανίσεις σε πρεμιέρες, ενώ ενίοτε οι παπαράτσι την έχουν «συλλάβει» σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Όπως στην πρόσφατη πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Η Βάλια Κακούτη, πάντως, έχει υιοθετήσει ένα εντελώς διαφορετικό στιλ. Όχι ότι δεν αναγνωρίζεται, βέβαια, αλίμονο. Μη σας πούμε ότι τη βρίσκουμε και πιο γοητευτική από παλιά. Άλλο γυναίκα εξάλλου -και τι γυναίκα-, άλλο πιτσιρίκι!