Βάνα Μπάρμπα: «Δεν αντέχω άλλο… Αρχίζω και φοβάμαι»

Συντάκτης: Newsroom

29 Μαΐου 2022 08:10

Βάνα Μπάρμπα: «Δεν αντέχω άλλο… Αρχίζω και φοβάμαι»

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε σε τηλεφωνική σύνδεση με τη Ναταλία Γερμανού για να κάνει την καταγγελίας της για την παρενόχληση που δέχεται τα τελευταία πέντε χρόνια από εμμονική θαυμάστρια

Η Βάνα Μπάρμπα μετά από τη δημοσιοποίηση της περιπέτειας της Άννας Κορακάκη, προσπαθεί με τη σειρά της να απαλλαγεί από τη γυναίκα που έχει κάνει τη ζωή της κόλαση. Με μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook έκανε γνωστό αυτό που βιώνει.

«Καλημέρα σε όλους. ..με χαμόγελο και αγάπη .όλα περνούν .
Θα ήθελα να δημοσιοποιήσω .ένα θέμα που εδώ και 5 χρόνια ..με κυνηγά. Στην αρχή σιγά σιγά. .μα τα τελευταία χρόνια βασανιστικά πλέον..πήρα την απόφαση βλέποντας την ολυμπιονίκη μας κ Κορακάκη στο τι πέρασε και επιτέλους η δικαιοσύνη την προστάτεψε. .από ανθρώπους ψυχικά αρρώστους…υπάρχει μια γυναίκα ονομάζεται Σάντυ Χριστοδούλου . Έτσι λέει..έχω καταθέσει ασφαλιστικά εναντίον της καθώς και μηνύσεις. .δέχομαι 200 τηλ την ημέρα κ παρενόχληση και στο παιδί μου. Καθώς τελευταία έφτασε και στους γονείς μου.

Δεν περιμένω στιγμή άλλο παρακαλώ. Να δικαστεί πριν κάνει κακό σε μένα η κ στους ανθρώπους που αγαπώ. Έφτασε να βάλει έξω από το σπίτι μου ένα περίεργο βαρέλι με ένα λουλούδι το πήγα στην αστυνομία ..είχε βενζίνη μέσα. Παρακαλώ όσοι περνάτε τέτοια θέματα, σοβαρά με αρρώστους ανθρώπους αμέσως στην αστυνομία». Έγραψε η ηθοποιός παροτρύνοντας όσους ζουν κάτι παρόμοιο να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Στη συνέχεια μίλησε στο Καλύτερα δε γίνεται και αποκάλυψε ότι πρόκειται να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα

«Αυτό είναι βιασμός. Όταν τέσσερα χρόνια τώρα είναι στα τηλέφωνα, είναι έξω από το σπίτι και παρακολουθεί έναν άνθρωπο συνέχεια. Έλεγα ότι πρέπει να τη συγχωρέσω αλλά αυτό έχει ξεπεράσει. Μου έλεγε δε θα σε παρενοχλήσω ξανά. Δέχομαι 200 κλήσεις και πήρε και τον πατέρα μου. Ξεφεύγει από το φυσιολογικό. Όταν είδα ένα μικρό καλάθι με ένα τριαντάφυλλο και μέσα να υπάρχει βενζίνη. Πηγαίνω στην αστυνομία, το φωτογραφίζω. Έμαθα ότι έχει μπει και στο Δρομοκαϊτειο».
«Θα πάω την Δευτέρα να καταθέσω τα ασφαλιστικά μέτρα για πολλοστή φορά και λέω τι θα πρέπει να κάνω σήμερα αύριο; Δεν έχω άλλο περιθώριο. Τρία χρόνια όλο δίνω ένα χρονικό διάστημα. Στην Γλυφάδα είπε στην αστυνομία δέστε μου τα χέρια, εγώ θα συνεχίζω να το κάνω. Αυτή ξεκίνησε ως θαυμάστρια… Δεν αντέχω άλλο… Αρχίζω και φοβάμαι» συμπλήρωσε στη συνέχεια η Βάνα Μπάρμπα.