Βάνα Μπάρμπα: «Δεν ήθελα να κάνω τίποτα γιατί είχα μεγάλο βάρος στην ψυχή μου»

Δημοσιεύθηκε: 23 Οκτωβρίου 2021 19:15
Βάνα Μπάρμπα: «Δεν ήθελα να κάνω τίποτα γιατί είχα μεγάλο βάρος στην ψυχή μου»

Η Βάνα Μπάρμπα ήταν η πρώτη καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στη νέα του τηλεοπτική στέγη στο Open. Μίλησε για πράγματα που έχουν συμβεί στη ζωή της και την λύγισαν και σχολίασε τις δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Βάνα Μπάρμπα: «Δεν ήθελα να κάνω τίποτα γιατί είχα μεγάλο βάρος στην ψυχή μου»

«Είναι πολλά τα χρόνια που έχω αποφασίσει να μην είμαι στην τηλεόραση. Έτυχε να περάσω δύσκολα πράγματα και χρειαζόταν να ψαχτώ μέσα μου. Δεν ήθελα να κάνω τίποτα γιατί είχα μεγάλο βάρος στην ψυχή μου. Είχα πολλές απώλειες στη ζωή μου. Ο πόνος σου αλλάζει τα πάντα. Κατάλαβα ότι ο πόνος αξίζει να είναι στη ζωή μας. Είχα ο πένθος γιατί έχασα την αδερφή μου. Ο πόνος ήταν ασήκωτος ήθελε χρόνο. Μετά έφευγαν φίλοι, ο ένας πίσω από τον άλλον. Έχω ένα σπίτι γεμάτο φωτογραφίες από άτομα που αγάπησαν, αλλά δεν είναι πια εδώ»

«Ήμουν κακομαθημένη, δεν σεβόμουν τους ανθρώπους όπως τους άξιζε. Μακάρι να είχα στα νιάτα μου τον σεβασμό που έχω τώρα για τους ανθρώπους και τις σχέσεις. Είμαι πολλά χρόνια μόνη. Τώρα θα είμαι έτοιμη, σιγά σιγά ανοίγει η πόρτα. Μην ξεχνάμε ότι μεγάλωσα μια κόρη μόνη μου. Τώρα νομίζω ότι είμαι ελεύθερη ξανά».

Advertisement

Για τις πρόσφατες δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη είπε

«Θα πω αυτό που είπε πρόσφατα ο κ. Μπέζος. Όταν ένας άνθρωπος είναι στα κάτω του, καλό είναι να μην λέμε τίποτα. Όποιος περνά τον δικό του γολγοθά, καλό είναι να σιωπούμε μέχρι να βγει το πόρισμα για να μιλήσουμε. Εμένα αυτή είναι η άποψή μου και δεν αλλάζει. Θα κρατήσω, όσο μπορώ, μια σιωπή. Δεν είχα ακούσει ποτέ κάτι, ήξερα ότι υπήρχαν στον χώρο μας. Και πιο παλιά πάντα υπήρχαν οι άντρες που μας έβλεπαν ερωτικά και πάντα υπάρχει αυτό της εξουσίας και του θύματος με τον θύτη. Καμια φορά αλλάζει και δεν ξέρεις ποιος είναι το θύμα και ποιος ο θύτης. Είναι περίεργο».

«Βεβαίως κι έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση αλλά επειδή ήμουν παιδί της επαρχίας, δεν υπήρχε περίπτωση να μην το χτυπήσω εκείνη την ώρα. Μάλιστα ένας μεγάλος παραγωγός που πήγε να μου δώσει δουλειά, με κοιτούσε στο μπούστο και σηκώθηκα κι έφυγα, λέγοντάς του να με κοιτά στα μάτια. Δεν είναι αυτό που λένε Βάνα εσύ είσαι μάγκας. Κι εγώ μικρή ήμουν τότε. Κάθε γυναίκα να παίρνει τη δύναμη της ψυχής της στα χέρια της και να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Να μην αφήσει τον χρόνο να την βλάψει. Αυτή είναι η δική μου συμβουλή, μετά από τόσα χρόνια. Εμείς δηλαδή τι κάναμε; Ζούσαμε στην χλιδή; Αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσουμε τον άλλον. Την ίδια στιγμή ύψωσε το ανάστημά σου και μην φοβηθείς τίποτα και κανένα»

Advertisement