Βάνα Μπάρμπα – Μαουρίτσιο Μπάτσι: Ξανά μαζί μετά από τριάντα χρόνια;

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Ιουλίου 2022 20:10

Μία φωτογραφία με τον Μαουρίτσιο Μπάτσι που δημοσίευσε η Βάνα Μπάρμπα και ένα σχόλιό της, το οποίο τη συνόδευσε, φούντωσε τις φήμες περί επανασύνδεσης του ζευγαριού.

«Βάνα και Μαουρίτσιο για πάντα με αγάπη». Με το παραπάνω σχόλιο συνόδευσε η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα τη φωτογραφία της με τον Μαουρίτσιο Μπάτσι, την οποία «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram. Αμέσως, πολλοί πίστεψαν ότι πλέον οι δυο τους είναι και πάλι μαζί.

Και όλα αυτά τριάντα, περίπου, χρόνια μετά το ειδύλλιο της πληθωρικής πρωταγωνίστριας με τον γοητευτικό επιχειρηματία από την Ιταλία, γόνο της φαμίλιας με τα περίφημα σοκολατάκια «Bacci».

Ο δεσμός τους είχε απασχολήσει τα πρωτοσέλιδα του Τύπου τόσο στη χώρα μας όσο και στη γειτονική.

Άλλωστε, η Μπάρμπα είχε παίξει λίγο νωρίτερα, το 1991, στο ιταλικής παραγωγής φιλμ «Mediterraneo», που τιμήθηκε με Οσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας, αποκτώντας έτσι μεγάλη αναγνωρισιμότητα και στη γείτονα.

Οι δυο τους έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα στη διάρκεια της δεκαετίας του ’90. Ωστόσο, κάποια στιγμή αποφάσισαν ότι είχε ολοκληρώσει τον κύκλο του και τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους.

Εντούτοις, διατήρησαν επαφές και μετά τον χωρισμό τους, με τις σχέσεις τους να παραμένουν άριστες μέχρι και σήμερα.

Τελευταία φορά που εθεάθησαν μαζί ήταν στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Και σε εκείνη την περίπτωση πολλοί μιλούσαν για πιθανή επανασύνδεση. Οι ίδιοι δεν μπήκαν ποτέ στη διαδικασία να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τα παραπάνω.

Πριν από λίγες ημέρες, για την ακρίβεια την Τετάρτη 20 Ιουλίου, η Μπάρπμα και ο Μπάτσι πέρασαν όλη την ημέρα μαζί στην παραλία του «Four Seasons» στη Βουλιαγμένη.

Αφού κολύμπησαν, γευμάτισαν στην ταβέρνα του πολυτελούς ξενοδοχείου και πόζαραν μαζί στον φακό.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της ηθοποιού, ο Ιταλός φιλοξενείται στο σπίτι της ηθοποιού στη Γλυφάδα.

Πλέον, μένει να φανεί αν οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στον έρωτά τους ή απλώς περνάνε χρόνο μαζί.