Βάνα Μπάρμπα: «Θα κάνω μια εκπομπή…»

Συντάκτης: Newsroom

24 Οκτωβρίου 2022 15:15

Βάνα Μπάρμπα: «Θα κάνω μια εκπομπή...»

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση, στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Για την προσωπική της ζωή: «Κάνουμε κι εμείς τις αταξίες μας, όταν πρέπει. Έπεσα τα τελευταία χρόνια κι εγώ. Απέχω από πολλά πράγματα, έχασα την αδερφή μου, έχασα αγαπημένους φίλους, έχασα ανθρώπους που για εμένα ήταν η ζωή μου όλη. Αυτό το πέσιμο με έκανε να ξανασηκωθώ τώρα. Όταν ξανασηκώνεσαι, αυτό που σε περιμένει είναι μόνο φως».

Για το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση, είπε: «Θα κάνω μια εκπομπή, ετοιμάζω κάτι ωραίο. Εγώ δεν θέλω να ψυχαγωγώ, θέλω να κάνω κάτι που θα είναι χρήσιμο στον κόσμο».

Τέλος, τόνισε πως θέλει να δώσει έναν διαφορετικό «αέρα» στην τηλεόραση και όχι να ασχολείται με τις ίντριγκες.

«Το κακό έχει πάρει τεράστιο χρόνο στην τηλεόραση. Το καλό είναι σημαντικό. Μονίμως ασχολούμαστε με το ποιος τσακώθηκε, ποιος μαλλιοτραβήχτηκε».

Βάνα Μπάρμπα: Χαμός στην εκπομπή της Τσολάκη - «Όταν έχετε γεμίσει τις εκπομπές με συνεντευξούλες...»

Βάνα Μπάρμπα: Χαμός στην εκπομπή της Τσολάκη – «Όταν έχετε γεμίσει τις εκπομπές με συνεντευξούλες…»

Την ενόχλησή της έδειξε η Βάνα Μπάρμπα, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Open Weekend» με την Ελένη Τσολάκη.

Η ηθοποιός σημείωσε ότι άργησε να βγει και να ενημερώσει σχετικά με τις δράσεις της ΕΛΕΠΑΠ και κατά την έναρξη της συνέντευξης επικρατούσε απόλυτη ησυχία στο πλατό. Ο λόγος; Επειδή έβαλε τις φωνές, όπως δήλωσε η ίδια στη συνέχεια.

«Πάντως έχουμε πολλή ησυχία στο πλατό. Μην πεις» είπε αρχικά και συνέχισε αργότερα: «Θα έρθετε; Θα στείλετε κάμερες; Να μην τσακωθώ με την αρχισυνταξία ξανά. Προσέξτε. Μπορεί να θύμωσα λίγο μαζί σας αλλά δεν φταίει κανείς. Απλά πρέπει να καταλάβετε ότι όταν έχετε γεμίσει τις εκπομπές με συνεντευξούλες από εδώ κι από εκεί, πρέπει να δίνετε ουσία σε κομμάτια αλληλεγγύης κι αγάπης. Με θέλατε, αλλά αν δεν νευρίαζα ότι θέλω τόση καθαρή ώρα…».

Προς το τέλος, επανήλθε στο θέμα κι είπε: «Εγώ δεν πάω όπου να ‘ναι… Με ενόχλησε ο τρόπος που μοιράσατε τους χρόνους. Για αυτό και φώναζα λίγο πριν. Δεν φταίνε τα παιδιά… Δώστε μας λίγο χρόνο ρε γ…ο να καλέσουμε τον κόσμο και να χρησιμοποιούμε την τηλεόραση. Εγώ τι θέλω; Έχω ανάγκη να πω ποια είμαι; Ή να με ρωτήσετε ξανά για τα προσωπικά μου και την κόρη μου; Σιγά τα αυγά».