Βανδή – Μπισμπίκης: Γλέντησαν με φίλους στο κέντρο της Αθήνας

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

28 Φεβρουαρίου 2023 09:00

Βασίλης Μπισμπίκης: Ο ξέφρενος χορός του στη Δέσποινα Βανδή που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

H Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης πραγματοποίησαν νέα κοινή έξοδο χθες, Καθαρά Δευτέρα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή και ο ηθοποιός και σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκαν σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο επισκέπτονται συχνά.

Αυτή τη φορά είχαν μαζί τους και ορισμένους φίλους τους. Ανάμεσά τους ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με τον οποίο μάλιστα, η Βανδή μοιράστηκε το μικρόφωνο και είπαν μαζί κάποια τραγούδια.

Στην παρέα τους ήταν επίσης η Λίνα Πρίντζου, η Μαρία Μπακοδήμου και η Μαρία Καβογιάννη.

 

Η Βανδή και ο Μπισμπίκης ήταν ευδιάθετοι καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο μαγαζί.

Οι διαδοχικές δημόσιες τρυφερές εκδηλώσεις ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, έχουν προκαλέσει αντιδράσεις.

Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός δεν ενοχλούν κανέναν με το να «δείχνουν» τον έρωτά τους ωστόσο υπάρχει και η άλλη πλευρά, η οποία εκτιμά ότι το έχουν παρακάνει.

Πάντως, τα λεγόμενα των τελευταίων δεν φαίνεται να ενοχλούν τη Βανδή.

Πιο απελευθερωμένη από ποτέ, η καλλιτέχνιδα τόνισε σχετικά σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική, είναι πιο ουσιαστικός. Έχεις φτάσει σε ένα τέτοιο στάδιο, εγώ είχα φτάσει δηλαδή σε ένα στάδιο που ήξερα πραγματικά τι θέλω, ένα στάδιο που κάνεις λιγότερους συμβιβασμούς, δεν βάζεις εύκολα νερό στο κρασί σου.

Δεν έχεις ανάγκη να συμβιβάζεσαι για κάτι. Όταν σου προκύπτει και έχεις μια ωριμότητα και έναν διαφορετικό ψυχισμό, έχει και μια άλλη ένταση».

H Βανδή και ο Μπισμπίκης ζουν έναν μεγάλο έρωτα και συχνά απασχολούν τα ΜΜΕ.

Αποτελούν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της showbiz και εκφράζουν δημόσια την αγάπη τους σε κάθε ευκαιρία.

Και οι δύο είχαν βγει από γάμους και είχαν δημιουργήσει οικογένειές και παιδιά όμως δεν είχαν στη ζωή τους συντροφικότητα.

Οι δρόμοι τους συναντήθηκαν όταν βρέθηκαν στο εξοχικό του κοινού τους φίλου Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο, το καλοκαίρι του 2021. Το έντονο φλερτ εκείνου δεν άφησε ασυγκίνητη τη Βανδή και λίγο αργότερα άρχισαν να βγαίνουν.

Τα ΜΜΕ άρχισαν να γράφουν για εκείνους αλλά κρατούσαν χαμηλούς τόνους. Ο ηθοποιός έδειξε πολλάκις την ενόχλησή όταν τον ρωτούσαν για τη Βανδή.

Τον Νοέμβριο του 2021 έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους στα εγκαίνια της ανωτέρας σχολής υποκριτικής «Τεχνών 100» του Λαζόπουλου. Ήταν αδύνατον να μην παρευρεθούν σε μία σημαντική στιγμή του ανθρώπου που τους είχε φέρει κοντά.

Από εκείνη την ημέρα, κάθε εμφάνισή τους απαθανατίζεται και συζητιέται, ενώ υπάρχουν πολλές φωτογραφίες τους την ώρα που ανταλλάσσουν καυτά φιλιά.