Βανδή – Μπισμπίκης: Η ημερομηνία του γάμου και η χλιδάτη δεξίωση στο Elounda

Συντάκτης: Newsroom

26 Ιουλίου 2022 11:20

Βανδή - Μπισμπίκης: Η ημερομηνία του γάμου και η χλιδάτη δεξίωση στο Elounda

Φουλ για γάμο πάνε η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Μόνο που όσοι περιμένουν πώς και πώς αυτό το γάμο, θα πρέπει να κάνουν υπομονή έναν ολόκληρο χρόνο.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, πιο ερωτευμένοι από ποτέ, το αποφάσισαν και οι φήμες που τους θέλουν τον τελευταίο καιρό να επισημοποιούν τη σχέση τους, γίνονται πραγματικότητα. Μόνο που η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός τα έβαλαν κάτω και διαπίστωσαν ότι για φέτος ο χρόνος δεν τους «βγαίνει» και θα πρέπει να οργανώσουν το γάμο τους με καθυστέρηση.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες, επέλεξαν ήδη την ημερομηνία και αυτή είναι η Κυριακή 16 Ιουλίου του 2023.

Δεξίωση στο Elounda

Το ζευγάρι είναι γνωστό ότι λατρεύει την Κρήτη και ήδη έχουν βρεθεί μαζί στο νησί αρκετές φορές. Η πληροφορία, λοιπόν, ότι θέλουν να κάνουν εκεί το γάμο τους, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη σε κανέναν.

Το νέο στοιχείο που διέρρευσε από το περιβάλλον τους είναι ότι σκοπεύουν να κάνουν μια μεγάλη και χλιδάτη δεξίωση στο περίφημο Elounda.

Αν και η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός προσπαθούν να κρατάνε χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, θέλουν ο γάμος τους να είναι κάτι εντελώς διαφορετικό απ’ όσα έχουμε συνηθίσει ως τώρα από τους δύο τους.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι Μπισμπίκης και Βανδή έχουν ήδη έρθει σε συνεννοήσεις με το ξενοδοχείο. Και κανονίζουν όλες τις λεπτομέρειες ώστε ο γάμος τους και η γαμήλια δεξίωση να είναι αυτό ακριβώς που θέλουν για όλους τους ανθρώπους που θα βρεθούν κοντά τους εκείνη την ημέρα.

Η Δέσποινα Βανδή δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο, όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες. Και το κόστος δεν είναι θέμα για την τραγουδίστρια που ερωτεύτηκε τρελά τον ηθοποιό λίγο μετά το χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Πηγή: περιοδικό Ciao