Βανδή – Ρέμος: Ο απολαυστικός διάλογος που είχαν στην πίστα

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

18 Μαρτίου 2023 12:02

Ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή είχαν έναν σύντομο και απολαυστικό διάλογο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η τελευταία.

Ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος βρέθηκε στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή. Κάποια στιγμή οι δυο τους τραγούδησαν μαζί υπό τις επευφημίες των θαμώνων, ενώ στη συνέχεια είχαν μία απολαυστική συζήτηση.

Ο τραγουδιστής άρχισε λέγοντας στη Βανδή, η οποία καθόταν ακριβώς δίπλα του στην άκρη της πίστας: «Έχω να θυμάμαι τα ωραιότερα χρόνια μαζί σου και τα ωραιότερα που θα έρθουν. Γιατί εμείς δεν τελειώνουμε, έτσι;».

«Τηλεόραση να μην ξανακάνουμε μαζί», του είπε από την πλευρά της, η Βανδή.

Ο Ρέμος φάνηκε να μπερδεύεται για την εκπομπή στην οποία συνυπήρξαν τηλεοπτικά. Η τραγουδίστρια τότε, του θύμισε ότι ήταν στο «Rising Star».

Παράλληλα, είπε στο μικρόφωνο πως θα βρεθούν και πάλι τηλεοπτικά μαζί στο μέλλον. «Κάτι έχω στο μυαλό μου, θα ξανακάνουμε», του είπε η Βανδή, με τον Ρέμο να της απαντά: «Όταν βάζεις κάτι στο μυαλό σου εσύ».

@antonisderiz #vandi#remos #enastron ♬ πρωτότυπος ήχος – Antonis Deriz

Στη συνέχεια, ο Ρέμος ανέφερε: «Σε αγαπώ πολύ, χαίρομαι πολύ για σένα και…» αλλά η Βανδή τον διέκιψε.

Ο Ρέμος τότε, επανήλθε λέγοντας: «Τι άλλο να πω; Να την αγαπάτε τη Δέσποινα, γιατί είναι καταπληκτικό παιδί και είναι έτσι, χρόνια τώρα και θα παραμείνει. Και τώρα ζει τη δεύτερη εφηβεία της».

Η τραγουδίστρια δεν άφησε το σχόλιό του αναπάντητο. «Δεν είναι δεύτερη εφηβεία, είναι δεύτερη ευκαιρία», είπε χαμογελώντας πλατιά, αναφερόμενη προφανώς στη σχέση της με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη.

@antonisderiz #vandi #remos Δύο ψέματα#enastron ♬ πρωτότυπος ήχος – Antonis Deriz

Θέλοντας να βάλει τέλος στη συζήτηση, η Βανδή του είπε χιουμοριστικά: «Αντώνη, θα σου πάρω το μικρόφωνο. Δεν ξέρω ποιος είναι χειρότερος, αυτός ή ο Μάστορας;».

Όπως είναι φυσικό, ο διάλογος απαθανατίστηκε από πολλούς θαμώνες του νυχτερινού κέντρου και στη συνέχεια δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.