Βανέσσα Αδαμοπούλου: «Δεν διαβάζω εγώ τον γιο μου γι’ αυτό δεν έχω κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα»

15 Απριλίου 2022 11:50

Η Βανέσσα Αδαμοπούλου μίλησε πρωινή εκπομπή και αναφέρθηκε στους λόγους που δεν διαβάζει η ίδια τον γιο της.

Βανέσσα Αδαμοπούλου: «Δεν διαβάζω εγώ τον γιο μου γι’ αυτό δεν έχω κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα»

Η Βανέσα Αδαμοπούλου μίλησε στην πρωινή εκπομπή Happy Day και Αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Chart show αλλά αποκάλυψε πως η ίδια δεν διαβάζει τον μικρό τους γιο γιατί οπως υποστηρίζει δεν θέλει να αποκτήσει ψυχολογικά προβλήματα

«Ο Ιάσονας σήμερα είναι έξι ετών. Δεν διαβάζουμε μαζί γι’ αυτό βλέπεις ότι είμαι πάρα πολύ καλά και δεν έχω κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Έχει μια φοβερή δασκάλα που τον διαβάζει. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον μπορεί να το κάνει, να μη μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία τριβής, να διαβάσεις το παιδί σου.

Είμαι αρκετά αυστηρή μαμά. Είμαι και πιο ελαστική σε κάποια πράγματα. Οι μαμάδες είναι πάντα πιο αυστηρές»Βανέσσα Αδαμοπούλου: «Δεν διαβάζω εγώ τον γιο μου γι’ αυτό δεν έχω κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα»

Ποια είναι όμως η τραγουδίστρια Βανέσα Αδαμοπούλου:

Γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Βριλήσσια. Είναι απόφοιτη του τμήματος Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης του Εθνικού και καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών τραγούδι, με το οποίο ασχολείται επαγγελματικά. Το πρώτο της άλμπουμ σημείωσε σημαντική επιτυχία, εντάσσοντας την στις αναγνωρίσιμες ερμηνεύτριες του χώρου. Το δεύτερο προσωπικό της άλμπουμ δεν κατάφερε να φέρει την αναμενόμενη επιτυχία.

Έχει συνεργαστεί με γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιάννης Πάριος, η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Πέγκυ Ζήνα. Έχει συμμετάσχει σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις, όπως σε μιούζικαλ και σε παιδικές σκηνές, ενώ συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη σε τηλεοπτικές εκπομπές φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή ιστορικών μυθιστορημάτων και παιδικών βιβλίων. Το πρώτο της έργο, με τίτλο Αθώοι στον έρωτα, κυκλοφόρησε το 2011, ενώ το δεύτερο Από ζάχαρη και αλάτι, κυκλοφόρησε το 2017.Έχει μεταφράσει και διασκευάσει έργα ξένων συγγραφέων, ένα εκ των οποίων έχει ανεβεί σε θεατρική σκηνή.

Από το 2005 είναι ζευγάρι με τον ηθοποιό Ιωάννη Παπαζήση με τον οποίο έχουν ένα γιο, τον Ιάσονα (γενν. 2015).