Βαρβιτσιώτης – Δρίτσα: Όλες οι λεπτομέρειες του μυστικού τους γάμου στη Ρώμη

Συντάκτης: Newsroom

13 Νοεμβρίου 2022 09:22

Βαρβιτσιώτης - Δρίτσα: Όλες οι λεπτομέρειες του μυστικού τους γάμου στη Ρώμη

Τα σκαλιά της εκκλησίας στη Ρώμη ανέβηκαν το Σάββατο 5 Νοεμβρίου ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και η αγαπημένη του Κέλλυ Δρίτσα σε πολύ στενό φιλικό και οικογενειακό κύκλο.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και η Κέλλυ Δρίτσα, επέλεξαν γι΄ αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους τον αγαπημένο τους προορισμό την Ρώμη, όπου παρουσία ελαχίστων προσώπων από τον στενό τους κύκλο, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης.

Την χαρμόσυνη είδηση έφερε στο φως ο ίδιος ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και την φωτογραφία που δημοσίευσε από τον γάμο του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miltiadis Varvitsiotis (@miltiadisvarvitsiotis)

Παρόντες στον γάμο του ευτυχισμένου ζευγαριού σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας RealLife ήταν τα αδέρφια του Μιχάλη Βαρβιτσιώτη, Ελένη, Κωνσταντίνος και Θωμάς με την σύζυγό του Ολίνκα. Κουμπάροι έγιναν η Αγγελική Σαράτσγη και ο Γιάννης Ρέτσιος καθώς και δυο φίλοι του γαμπρού από την παιδική του ηλικία.

Απών από το μυστήριο ήταν ο πατέρας του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, Ιωάννης λόγω του προχωρημενου της ηλικίας του ενώ σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ούτε οι γονείς της νύφης έδωσαν το παρών στο ευτυχές γεγονός.

Το προηγούμενο βράδυ του γάμου του, το ζευγάρι δεξιώθηκε τους ελάχιστους καλεσμένους του σε ένα palazzo, παραθέτοντας ένα δείπνο με πιάτα από την Ιταλική κουζίνα, με τη χαρά και τις ευχές να πρωταγωνιστούν.

Και μπορεί ακόμα και οι πιο στενοί συνεργάτες του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη να δηλώνουν ότι αιφνιδιάστηκαν από την είδηση του γάμου του, ωστόσο, ένας από τους ελάχιστους που γνώριζαν τα ευχάριστα είναι ο Νίκος Δένδιας καθώς οι δυο άνδρες έχουν αγαστή συνεργασία και επικοινωνία.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η πρόταση γάμου είχε γίνει καιρό πριν αφού η Κέλλυ Δρίτσα εδώ και μήνες κυκλοφορούσε φορώντας το εντυπωσιακό μονόπετρο στο χέρι της, ενώ η σχέση του ζευγαριού μετράει ήδη πέντε χρόνια.