Βαρύ πένθος για τη Ρένα Κουμιώτη: πέθανε ο γιος της

Συντάκτης: Newsroom

25 Ιουλίου 2022 08:20

Βαρύ πένθος για τη Ρένα Κουμιώτη: πέθανε ο γιος της

Η Ρένα Κουμιώτη έχασε πριν από λίγες ημέρες τον πρωτότοκο γιο της, Νίκο Σαββίδη, ο οποίος πέθανε ξαφνικά από προβλήματα καρδιάς

Η μεγάλη ερμηνεύτρια του Νέου Κύματος, Ρένα Κουμιώτη, δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην κηδεία του γιου της. Καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Την είδηση έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος, Νίκος Νικόλιζας στην εφημερίδα Espresso. Κι όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, η τραγουδίστρια πριν από μερικές ημέρες αποχαιρέτησε για πάντα τον γιο της, Νίκο, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, προδομένος από την καρδιά του.

Η ίδια δε μπόρεσε να παρευρεθεί στην κηδεία του, αφού σοβαρά προβλήματα υγείας, την κρατούν μακριά από συγκινήσεις και δημόσιες εμφανίσεις. Η εξόδιος ακολουθία έγινε στο παρεκκλήσι του κοιμητηρίου του Ελληνικού, παρουσία συγγενών και φίλων, τόσο της μεγάλης ερμηνεύτριας, όσο και του γιου της, Νίκου.
Ο 61χρονος Νίκος Σαββίδης ήταν ο πρωτότοκος γιος της σπουδαίας ερμηνεύτριας. Και καρπός του έρωτά της με τον Σταύρο Σαββίδη, ένας από τους πρώτους Πόντιους που εγκαταστάθηκαν στην περιοχή του Ελληνικού. Ο έρωτάς τους, μεγάλος εκείνη την εποχή. Το ζευγάρι τότε σε μικρή ηλικία, παντρεύτηκε και απέκτησε τον γιο του, Νίκο. Μάλιστα τα πρώτα χρόνια το ζευγάρι τα πέρασε στην περιοχή του Ελληνικού. Όπου είχαν αποκτήσει το πρώτο τους σπίτι. Ωστόσο ύστερα από δύο χρόνια χώρισαν.