Βαρύ πένθος για την Ελεονώρα Μελέτη

Συντάκτης: Newsroom

8 Μαΐου 2024 10:04

Πολύ δύσκολες ώρες είναι οι τελευταίες για την Ελεονώρα Μελέτη καθώς έχασε την αγαπημένη της γιαγιά, Ελένη.

Η παρουσιάστρια μέσα από μία ανάρτησή της αποκάλυψε πως πέθανε την Κυριακή του Πάσχα αλλά το έμαθε σήμερα καθώς η μαμά της δεν ήθελε να της το πει προκειμένου μην χαλάσει τις οικογενειακές πασχαλινές στιγμές της.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για τον χαμό της γιαγιάς της

«Τη θυμάστε?

Πολλές φορές σας είχα μιλήσει για εκείνη.

Για την ομορφιά της.

Το χιούμορ της.

Τα κόκκινα νύχια.

Τη κοκεταρία της.

Την αξιοπρέπεια της.

Το γέλιο της.

Τα τηγανητά αυγά της.

Τα καλλιτεχνικά ταλέντα της.

Το πάθος της για το ασταμάτητο κάπνισμα. Karelia lights κάπνισε. Πακέτα την ημέρα.

Η γιαγιούλα μου, αυτή η μικρή θέα που όταν έβγαζε ωραίες φωτογραφίες ήθελε να της ανεβάζω στο instagram, «έφυγε» τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα.

Δεν το ήξερα. Το έμαθα σήμερα, γιατί η μητέρα μου, κ κόρη της, δεν ήθελε να μου χαλάσει τις οικογενειακές ολιγοήμερες διακοπές.

Η γιαγιά μου η Ελένη , «έφυγε» στον ύπνο της, παθολογικά υγιής, με τέλειες εξετάσεις. 92 χρόνια δεν είχε αρρωστήσει ποτέ! ΠΟΤΕ! Κ παρά την ηλικία της , τον τελευταίο χρόνο άντεξε δυο ορθοπεδικά χειρουργεία κ μια νοσηλεία Covid!

Τα τελευταία χρόνια όμως είχε άνοια. Αυτό το ανεξήγητο φαινόμενο που μαγαρίζει την ύπαρξη πατώντας σιγά σιγά delete σε όλα όσα την όριζαν σε βάθος χρόνου. Μας αναγνώριζε, αλλά είχε κενά. Ήμουν πάντα η εγγονή της, είτε με έβλεπε είτε με άκουγε. Απλά μέχρι το τέλος, ανησυχούσε για το αν θα βρω επιτέλους ένα καλό παιδί να παντρευτώ. Βέβαια όταν έκανε face time με τον Θοδωρή, όλο «αγόρι μου κ αγόρι μου» ήταν, ρωτούσε όμως μετά αν θα κάνουμε κ κανένα παιδάκι! Την Αλεξάνδρα ωστόσο τη λάτρευε κ συχνά ρωτούσε για εκείνη. Όταν θυμόταν την ύπαρξη της.

Την έχω πενθήσει τη γιαγιά μου, εδώ κ μήνες. Όταν έκλαιγα μετά τις όλο κ πιο Αραιές επισκέψεις που της έκανα μη μπορώντας να διαχειριστώ τη Δύση της, ή όταν μιλούσαμε στο τηλ κ πλέον ο κόπος που έκανε να βγάλει φωνή ακούγοντας επιβαρυντικός.

Πριν δυο μήνες έχασε το παιδί της. Τον γιο της. Δεν το έμαθε ποτέ.

Λιγοστός ο χρόνος μας στη γη. Ελάχιστοι εκείνοι που θα πονέσουν στη φυγή μας. Ακόμα πιο λίγοι αυτοί που θα μας θυμούνται μέχρι να φύγουν κ αυτοί, για να περάσουμε όλοι στο αδιάφορο μιας ιστορίας της οποίας αποτελούμε μια ελάχιστη κουκκίδα.

Να γιατί δεν σκάω.

Να γιατί δεν βλέπω μπροστά μου τίποτα κ κανέναν που αναλώνεται σε οποιαδήποτε ενέργεια δεν εκτιμά το φως. Γιατί είτε αυτό λάμπει εκτυφλωτικά κατά τη διάρκεια της απόλυτης ζωής, είτε αυτό σβήσει μετά το τέλος, θα τους καθιστά αόρατους», έγραψε στην ανάρτησή της η παρουσιάστρια και την συνόδευσε με μία σειρά από φωτογραφίες με την αγαπημένη της γιαγιά Ελένη αποχαιρετώντας την!

Δείτε παρακάτω την συγκινητική ανάρτηση: