Βασάλος – Βαλαβάνη: Το παρασκήνιο του χωρισμού τους

Συντάκτης: Newsroom

12 Δεκεμβρίου 2022 13:52

Βασάλος - Βαλαβάνη: Το παρασκήνιο του χωρισμού τους

Χθες έγινε ο τελικός του Asia Express, όπου νικητές αναδείχθηκαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Fipster και με αφορμή την εμφάνιση στο παιχνίδι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, μάθαμε το παρασκήνιο του χωρισμού τους.

Όπως έγινε γνωστό στο «Πρωινό μας» το ζευγάρι άρχισε να έχει προβλήματα στη σχέση του από τις αρχές του 2022.

Συγκεκριμένα όπως ειπώθηκε: «Η κρίση στη σχέση του ζευγαριού είχε ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς. Είχε μπει μια παρένθεση επειδή ο Κωνσταντίνος θα έφευγε στο Asia Express για να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα. Να δουν αν η απόσταση θα μπορούσε να σώσει τη σχέση ή όχι. Μέσα στο καλοκαίρι τελείωσε αυτό οριστικά. Τελείωσε όμως με αγάπη γιατί συνέχισαν να μένουν κάτω από την ίδια στέγη. Έχουν προχωρήσει»!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Όταν φωτογραφίζονταν μαζί με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Όταν φωτογραφίζονταν μαζί με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος έχουν χωρίσει, όπως έχει γίνει γνωστό. Το ζευγάρι που γνωρίστηκε στο Survivor και έκανε σχέση λίγο καιρό μετά το τέλος του δεν είναι πια μαζί, με την αθλητικογράφο να έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή.

Τις τελευταίες ημέρες είναι γνωστό πως ο Γρηγόρης Μόργκαν είναι ο νέος της σύντροφος.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γρηγόρης Μόργκαν φαίνεται πως γνωρίζονταν από τον παρελθόν κι αυτό αποδεικνύεται από τη φωτογραφία, στην οποία η αθλητικογράφος είχε πάει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο στα εγκαίνια του νέου μαγαζιού του Στέλιου Χανταμπάκη.

Στην άκρη της φωτογραφίας φαίνεται και ο ντράμερ και πρώην παίκτης του Nomads μαζί με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον Mike, τη Σόφη Πασχάλη, τον Στέλιο Χανταμπάκη και τον Γιώργο Κατσινόπουλο.

Η φωτογραφία είναι από τις 12 Απριλίου 2019 και δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό της εταιρίας δημοσίων σχέσεων του Χάρη Σιανίδη @beautifulpeoplepr.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τα σχόλια του φημολογούμενου νέου συντρόφου της κάτω από τις φωτογραφίες της

Μπορεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος να έχουν χωρίσει όμως όπως ακούγεται έντονα, εκείνη έχει ήδη βρει νέο άντρα στη ζωή της.

Τον Γρηγόρη Μόργκαν, τον γνωρίσαμε μάλιστα ως παίκτη σε reality επιβίωσης. Όχι το Survivor αλλά το αντίπαλο Nomads στο οποίο μάλιστα είχε φτάσει και στον τελικό με τον Στέλιο Χανταμπάκη. Ο τελευταίος ήταν και ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης με παρουσιαστή τότε τον Σάββα Πούμπουρα.

Ο Γρηγόρης είναι πολύ γνωστός στον καλλιτεχνικό χώρο καθώς είναι ένας εξαιρετικός ντράμερ και υπήρξε και μουσικός στην ορχήστρα του Fame Story παλιότερα.

Γυρίζει όλη την Ελλάδα με το γκρουπ στο οποίο συμμετέχει ως ντράμερ ενώ στο παρελθόν υπήρξε αθλητής του άλματος επί κοντώ. Είναι λάτρης της γιόγκα και χορτοφάγος και φυσικά είναι στρατιώτης σε ό,τι αφορά τη διατροφή του.

Το κοινό του σημείο με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που προφανώς τον έφερε κοντά μαζί της ήταν το σέρφινγκ που λατρεύουν και οι δύο.

Κανένας δεν μπορεί να μείνει για πολύ καιρό μακριά από το υγρό στοιχείο και μάλιστα κάποιες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τη σανίδα στάθηκαν η αφορμή για να γίνουν ακόμα πιο έντονες οι φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον Γρηγόρη Μόργκαν. Και αυτό γιατί εκείνος έκανε σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της.